turbine

turbine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Turboservis Krešo sa sjedištem u Ljubuškom je osnovan 2011. godine sa znanjem da kupci žele se nositi sa stručnjacima gdje mogu dobiti kvalitetne produkte i konsultaciju kako bih mogli smanjiti troškove i zastoje, a povećati profit i istovremeno se osjećati sigurnim sa izborom Turbokompresora.

Možemo vam ponuditi reparaturu Turbokompresora, kompletno nove original Turbokompresore.
2moyxz7.jpg

Naši turbokompresori pružaju maksimalnu snagu i ekonomičnost.

Specijalizirani smo za uvoz i prodaju Turbokompresora osobnog i teretnog programa te radnih strojeva(GARRETT,KKK,MITSUBISHI,BORGWARNER,IHI...)

U suradnji sa renomiranim svjetskim proizvođačima Turbokompresora, u mogućnosti smo Vam ponuditi Turbokompresor za bilo koji model osobnog ili teretnog vozila, odnosno radnog stroja.

Na svaki Vaš upit odgovorit ćemo u najkraćem vremenskom roku.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Naše prednosti su naše fleksibilne usluge i osoblje sa intenzivnim poznavanjem proizvoda i vjerujemo da naši klijenti dolaze na prvo mjesto.

ZAŠTO KORISTITI TURBOKOMPRESOR?

Povećava snagu vozila

Omogućava uštedu goriva

Smanjuje emisije plinova

vl.Krešimir Milas
Zrinskofrankopanska b.b
88320 Ljubuški
GSM:+387 63 011 226 ; 063 251 111

heheheh ispričavam se nisam znao da vam je toliko komplicirano pročitati 5-6 rečenica! :lol::lol:

SAMO SAM PRESTAVIO NAŠU FIRMU UKRATKO

Član
ovdje predstavljas sebe ko osobu sta vozis odakle dolazis i tako to ne reklami se firma zato sam i rekao ;)

joj druže hvala ti što si me opomenio! zanio sam se i ja malo!

A dolazim iz ljubuškog itd a vozim renault megana 15DCI kojem puši turbina a teško mi ju je promjeniti :lol::lol::lol:

Član
ma ja nek pusi turbina ionako sta ce ti :icon_biggrin: uglavnom dobro dosao,sto je bilo do mene ja sam rekao :cool:

Član
mislim da nebi smio se uopce reklamirati, jer se reklame placaju, al ko sam ja da sudim heh... dobro dosao ostani nam aktivan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.