flash_back Početnik 09.07.2009 #1 TuningTube.rs Portal posvecen ljubiteljima nabudzenih masina! Pokažite nam šta se krije u Vašoj garaži... uskoro tamicenje Best of The Best ex YU republika!
TuningTube.rs Portal posvecen ljubiteljima nabudzenih masina! Pokažite nam šta se krije u Vašoj garaži... uskoro tamicenje Best of The Best ex YU republika!
nismo Administrator 09.07.2009 #2 a sta je s registracijom nece kod da mi prodje, jel neka greska ili
flash_back Početnik 09.07.2009 #3 pogledaj mail, vec si registrovan u bazi, samo jos da potvrdis preko maila! pozz
flash_back Početnik 09.07.2009 #4 jesi uspeo? samo jedan korisnik sa imenom "Davor" ceka u bazi potvrdu preko maila, ne znam jesi to ti... :icon_exclaim: ako imate neka nabudzena kolica okacite ih da ih vidimo, komentarisemo, ocenimo i malo se druzimo... da vidimo sta vam se to krije u garazi..
jesi uspeo? samo jedan korisnik sa imenom "Davor" ceka u bazi potvrdu preko maila, ne znam jesi to ti... :icon_exclaim: ako imate neka nabudzena kolica okacite ih da ih vidimo, komentarisemo, ocenimo i malo se druzimo... da vidimo sta vam se to krije u garazi..
flash_back Početnik 09.07.2009 #9 Ima sve lepo na info stranici objasnjeno kako se sto pravi.. ako nesto nije jasno slobodno cimni na PP, na raspolaganju sam 24h badboy je napisao(la): nije mi nesto .. bolja je bhtuning punooo Kliknite za proširenje... ma sam sam budzio sve od galerije do foruma.. forum samo ima smek phpBB3 foruma ali je u stvari ispod moj R kod, samo sam im maznuo html kod poz
Ima sve lepo na info stranici objasnjeno kako se sto pravi.. ako nesto nije jasno slobodno cimni na PP, na raspolaganju sam 24h badboy je napisao(la): nije mi nesto .. bolja je bhtuning punooo Kliknite za proširenje... ma sam sam budzio sve od galerije do foruma.. forum samo ima smek phpBB3 foruma ali je u stvari ispod moj R kod, samo sam im maznuo html kod poz