Tuning Tube Portal - Beta v0.6 - Novi Moderan Dizajn :)

Tuning Tube Portal - Beta v0.6 - Novi Moderan Dizajn :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
e drugari samo da vas obavestim da sam sinoc pustio novu Beta v0.6 verziju Tuning Tube Portala :cool:
ukratko, novi - moderan dizajn TT portala je konacno gotov :cool: sve utiske u vezi sa novim dizajnom mozete da podelite sa nama ovde u temi na forumu!

portal // link u podpisu, ne znam sto su admini stavili da se prikaze "marketing@bhtuning.com" ka se ukuca "Tuning Tube" spojeno :icon_question::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
flash_back je napisao(la):
e drugari samo da vas obavestim da sam sinoc pustio novu Beta v0.6 verziju Tuning Tube Portala :)

ukratko, novi - moderan dizajn TT portala je konacno gotov :) sve utiske u vezi sa novim dizajnom mozete da podelite sa nama ovde u temi na forumu!

portal // link u podpisu, ne znam sto su admini stavili da se prikaze "marketing@bhtuning.com" ka se ukuca "Tuning Tube" spojeno :icon_question::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
hoces reklamu ? plati ! eto sto :D

Početnik
pa ne, stvar je u tome da smo prijateljski portal - forum! oni su kod mene u sobi prijatelja a ovde ne mogu link sajta da napisem ;)

inace kako ti se cini novi dizajn :icon_question:

Početnik
samo jos gume da mogu da se cepaju i pale :cool:

hvala na utiscima, drago mi je da je generalno ok i da vam se svidja ;)

MTR je napisao(la):
ope nadjidjano , nemeres se snac :D

ma pravi peace of shit :icon_confused: what a fuck :D:lol::lol::lol::lol: posteno :cool: :lol:

bicu i ovde malo aktivniji, cim sredim speed up za v0.7 ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.