Tuning Styling Anthem/Himna

Tuning Styling Anthem/Himna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Himna je iz 2007 godine... nije po meni nesto ali mozda se nekome i svidi.. i nemoj da mi trazite lyrics jer i ja ne razumem pola reci :D:lol::lol::lol:

evo download linka: http://rs341.rapidshare.com/files/95866608/Comik13Fam_-_Tuning_Styling_Anthem.mp3

Početnik
i sta kazete za himnu? po meni muzika je extra odradjena, samo su reci mogli malo bolje da nastimuju, ali generalno je po meni ok stvar :cool:

Član
Volim Hip-Hop... ali ovo je :smajli29:
unakazen Scott Storch-ov beat i sabanski tekst sa primesama izbledelog DMX-a, upravo je zbog ovakvih stvari Hip-Hop stavljen odmah uz narodnjake.

Početnik
brate narodna muzika je najjaca :cool: sluso sam i Prodigy devedesetih i trance, psy, house itd.. al nemas jace muzike od onih starih narodnih! za ovo novokomponovano ne kazem da nije cist shit, ali Toma i izvodjaci slicni njemu, nemam reci stvarno.. ta muzika ima da zivi vekovima i vekovima :cool:

edit: a za ovo ne kazem da je nesto... licno muzika mi se dopada a sa recima su bogami malo usrali ovaj put!

Početnik
baci mail na PP pa cu da ti posaljem... ali samo stvar ima oko 8mb, ako imas account na gmail-u moze, ako si na hot mail-u, yahoo-u i slicnima ne moze, imaju limit do 5mb..

ako nemas gmail, okacicu ti stvar na svoj server, nije problem!

Član
Skino i ja sinoc nije nesto al eto moze se slusat slusao sam i gore glazbe moze ovo proci :lol::lol::lol:

Član
:lol:
ovo kod mene na telefonu zvoni vec 2 god:)
kad su izasle novine Tuning Styling u prodaju, na CD-u koji dodje uz njih bila ova pjesma...imam i intro verziju ove pjesme (bez rijeci:D)

btw...izvodjac je grupa "13 Family" a pjesma se zove "stani s nama na crtu" :D

Član
srdjo je napisao(la):
:lol:
ovo kod mene na telefonu zvoni vec 2 god:)
kad su izasle novine Tuning Styling u prodaju, na CD-u koji dodje uz njih bila ova pjesma...imam i intro verziju ove pjesme (bez rijeci:D)

btw...izvodjac je grupa "13 Family" a pjesma se zove "stani s nama na crtu" :D

"booom,udahn to u srcu,tuning style dodaj gas jer si prepreka na drumu"

Znam tu stvar napamet;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.