tuning bicikla

tuning bicikla

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
e ovo da mi je bio bi glavni naveče :cool:

The MonkeyLectric Monkey Light is a revolutionary bike light that keeps you visible - and in style. Its ruggedized design is perfect for daily commuters, urban cyclists, casual evening riders, BMX, festivals - anyone that wants to be visible after dark.

m132s_live3.jpg

m132s_live8.jpg

m132s_live2.jpg

m132s_live10.jpg

m132s_live1.jpg

IMG_0399.JPG

IMG_0436.JPG

IMG_6076.JPG

video :icon_eek:
http://www.youtube.com/watch?v=DLtbeU8FJW0

Član
s ovim si najglavniji medj rajom:lol::lol:
jos samo da bar jednu 10-ku i pojacalo nabace na onaj gepek iznad zadnjeg tocka,i diskach:lol::lol:

Početnik
eeee, ovo je simpaticno... skroz... moj bajs stoji u prizemlju, ceka freek-a od ljetos da popravi lanac ili nemam-pojma-nesto-sto-je-otislo... ovo super ideja... ne volim dzidzanje i sarenilo, ali ovo se moze napraviti da bude i elegantno, manje dzidzavo... naravno, ne crno-bijelo hahahahaah, ali dobro...

Član
bilosto je napisao(la):
eeee, ovo je simpaticno... skroz... moj bajs stoji u prizemlju, ceka freek-a od ljetos da popravi lanac ili nemam-pojma-nesto-sto-je-otislo... ovo super ideja... ne volim dzidzanje i sarenilo, ali ovo se moze napraviti da bude i elegantno, manje dzidzavo... naravno, ne crno-bijelo hahahahaah, ali dobro...

da si ovdje popravio bih ti ja bajs :cool:

Član
A ludo,bas extra! :lol:
Gdje nadje ovo ?
Dobar je ovo tuning primijecen si svakako,a jeftinij je neg' tuning auta ! :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.