Trokolica od 44.227 funti

Trokolica od 44.227 funti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Neodoljivo ofucana žuta trokolica, koja se proslavila u jednoj od najboljih humorističnih serija svih vremena, ovih dana prodana je na dražbi u londonskoj Royal Horticultural Hall za čak 44227 funti. Organizatori dražbe očekivali su dvostruko manju cijenu, no kolekcionar Phillip Walker bio je spreman izdvojiti pravo malo bogatstvo za kombi u kojem su se "mućkali" besmrtni Del i Rodney Trotter.

Valja napomenuti da je ultrasmiješni Reliant Regal iz 1972. godine, opremljen čuvenim natpisom Trotters Independent Trading Co, još uvijek u voznom stanju. Novi vlasnik tvrdi da će nastojati da tako i ostane.

Na istoj dražbi prodani su još neki slavni automobili. Originalni Batmobile iz 1966. godine prodan je za 119100 funti, dok je Lamborghini Countach koji je bio u vlasništvu Barryja Gibba, člana glazbenog trija Bee Gees, postigao cijenu od 63 hiljade funti.

0135007.17.jpg

Član
imam ja sve epizode mucki na dvd-u i nesto na kompjuteru moram ih snimit na dvd sve.od prve do zadnje imam.po cijeli dan ih gledam legende su.nema bolje serije

Član
ja sam to poskido sa freezone na ovom internetu koji koristim imam sve epizode od do.
# S01 (1981)/
# S02 (1982)/
# S03 (1983)/
# S04 (1985)/
# S05 (1986)/
# S06 (1989)/
# S07 (1991)/
# Special/
1DVD pocetna cijena 5KM ajde da vas vidimo:lol::lol::lol::lol:
vidjet cemo kad budem dolazio ponjet cu.recu vam na kolko je cd-ova pa ko hoce nek ponese prazan cd.nemojte sad svi.jedan po jedan ako budu svi dignit cu cijenu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.