Trojanac Deyo pomagaj

Trojanac Deyo pomagaj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
Zarazio sam se nekim zajebanim trojancem i kad pokusam da pokrenem utorrent izbaci mi error 73 i ne mogu ga ni pokrenuti
pomagaj :icon_sad:

BHT Ovisnik
meni je prekucer upao al vec mi je bilo kasno,i format,ako ti je uso u sistem sumjnam da ces proci bez ostecenja

Član
Skini i instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware, i Kaspersky Trojan Remover, pokreni računalo u Safe modu, skeniraj i uništi, bude PC ok.... Ako trebaš linkove, javi se na PP....

Član
BaXRS4 je napisao(la):
Skini i instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware, i Kaspersky Trojan Remover, pokreni računalo u Safe modu, skeniraj i uništi, bude PC ok.... Ako trebaš linkove, javi se na PP....

ovo su dobri programi ja ih isto koristim cesto da uklonim trojance;)

BHT Ovisnik
jel se moze rijesiti normalno da ga ne palim u safe modu ili mora bas tako,hvala:cool:

Član
Bilo bi poželjno da je u safe modu, jer tada se učitava samo osnovna memorija windowsa...( vid prevencije učitavanja virusa, jer se nalaze svi( bar bolji) u radnoj memoriji). Nadam se da sam pomogao...

Član
Meni nije nista pomoglo..:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:..Morao sam rusiti sistem..Neki VIRUT(tako se zove) me je bio napao...Nije mi bilo spasa..

IGY

Član
dulegti je napisao(la):
Meni nije nista pomoglo..:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:..Morao sam rusiti sistem..Neki VIRUT(tako se zove) me je bio napao...Nije mi bilo spasa..

aaaaaaaj
bas mi je zao, jesi bar uspio spasiti dokumenete sve

Član
ja ovo skinuo i prebrisalo mi nesto vazno sa sistema sad mi se stalno resetuje i izbacuje neke greske da fali nesto,sad moram oboriti sistem :icon_twisted: ali hvala deyo evo probat cu ovo tvoje isto pored XP da vidim kako ovo i sta :D

Član
Linux je nešto što ja obožavam, al sam im pokušao pomoći na jednostavniji način, najpametnije je ako već koristite Windows da imate adekvatnu zaštitu ja preporučam Kaspersky AV ili Avira AV Gmbh.... svakih par mjeseci napravite backup sustava il bar važnijih foldera i onda ste sigurni... to bi bilo to za "normalne" korisnike...

BHT Ovisnik
ja cu probati veceras ponovo,danas očistio,ponovo pokrenem,pokaze sve čisto,upalim comp normalno kad avg izbacuje trojana:icon_twisted: al probat cemo rijesit

Član
AdnaNsa je napisao(la):
ja ovo skinuo i prebrisalo mi nesto vazno sa sistema sad mi se stalno resetuje i izbacuje neke greske da fali nesto,sad moram oboriti sistem :icon_twisted: ali hvala deyo evo probat cu ovo tvoje isto pored XP da vidim kako ovo i sta :D

Dosta virusa je s ciljem pravljeno kada uđu u sustav da zaraze važne windows datoteke poput System i System32 folder, ovi gore programi su ti mogli samo pomoći a ne uništiti sustav, ti moraš da paziš što je zaraženo i dal ćeš to brisati i praviti shadow copy ili staviti u karantenu....

dulegti je napisao(la):

Izvoli http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Win32-Virut-Remover.shtml

CoL3-99 je napisao(la):
ja cu probati veceras ponovo,danas očistio,ponovo pokrenem,pokaze sve čisto,upalim comp normalno kad avg izbacuje trojana:icon_twisted: al probat cemo rijesit

AVG je imaginarna zaštita koja nije u stanju napraviti apsolutno ništa, daj mi par minuta i složim ti virus koji AVG uopće prepoznati neće a da se i nisam namučio... AVG je također poznat da ima dosta lažnih alarma( neke datoteke koje su mu sumllive svrstava kao virus iako to nisu).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.