:(:( Trogodišnja djevojčica poginula u nesreći kod Viteza

:(:( Trogodišnja djevojčica poginula u nesreći kod Viteza

Administrator
:icon_sad:

Trogodišnja djevojčica s inicijalima S.F. poginula je u nesreći u mjestu Brizjak kod Viteza, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona. Nesreća se dogodila na smetljištu oko 16 sati, kada je vozač kombija sa inicijalima J.T. udario djevočicu, a potom je stavio u kombi i prevezao u bolnici Nova Bila, gdje je preminula. Vozač kombija došao je u Policijsku upravu Travnik i prijavio slučaj.

Legend
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
pa kako taj narod vise vozi :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
R.I.P.

Administrator
toliko tih nesreca se objavljuje u medijima gdje vidimo sta se sve desava i koliko ljudi gine ali narod opet divlja... nazalost :(

Član
R.I.P.

Tragedija, ali zamalo MENI DA SE DESI MALOPRIJE SLIČNA STVAR!!!:icon_mad:

Jbt, kako sam sad umro od straha!:icon_mad:

Vozim polako, sva sreća, kroz selo, neka uličica mala, uska i samo odjednom klinac od 4-5 godina izleti pred auto i pretrča na metar ispred cestu!
Sa desne strane prodavnica, a sa lijeve neki koš, igraju se djeca, a nigdje svjetla, bilo čega. Majmunče malo išlo u prodavnicu da kupi nešto i ne gledajući pretrčava cestu! 10 godina života mi oduze u sekundi, majku li mu yebem malecku onu nevaspitanu i nepažljivu!

LSD

Član
oggy dal si ti kad bio dijete????
zato podrzavam tu stavku zakona gdje je pjesak uvijek u pravu.....
jbg ti si taj koji upravlja vozilom X naseljeno mjesto X male ulice X ogranicenje brzine.....
vidis da si isao brze da li bi mogao stati????znaci ipak si ti taj koji svjestan tih situacija i ocekivao si istu....

Član
LSD je napisao(la):
oggy dal si ti kad bio dijete????
zato podrzavam tu stavku zakona gdje je pjesak uvijek u pravu.....
jbg ti si taj koji upravlja vozilom X naseljeno mjesto X male ulice X ogranicenje brzine.....
vidis da si isao brze da li bi mogao stati????znaci ipak si ti taj koji svjestan tih situacija i ocekivao si istu....

Išao drugom manje od 30 i sreća brzo sam reagovao. U momentu mi dođe da izađem napolje da ga zadavim kad ga nisam zgazio, stanem i samo prođem. Valjda će mu neko objasniti šta mu je moglo biti. Ne jurcam ja nikad po selu i naselju, nisam taj tip.

Član
mene je auto udarilo u 1 osnovne i to solidno :)
kod kolege se igrali i trka za loptom bla bla mene pogodi mercedes 123 :) i to od starog najbolji kolega covjek mal nije umro od straha iako sam ja doslovno iskocio na haubu nije imao vremena da reagira.
srecom prosao sam samo sa laksim ozljedama jer sam pao preko haube :)
treba paziti kroz naselja ali ljudi moji i pjesaci se ponasaju ko da su osvojili kolnik par puta sam se nasao u situaciji da nekoga isprebijam dizalicom radi tih pretrcavanja i nekog slobodnog stila prlazenja ceste korak na sat kao sta je imam ja pravo hodati kuda zelim.

ali za ovaj slucaj tragedija :( i odakle tako malo dijete na smetlistu

Član
djeca jbg nisat ono ne konta samo da mu je ben ten i slicno meni zao curice a Bgm i covjeka vidi se da nije supak ko onaj da pobjegne fino sve prijavio pokusao sapsiti jbg E OVOGA MI JE ZAO

Član
_JokeR_ je napisao(la):
djeca jbg nisat ono ne konta samo da mu je ben ten i slicno meni zao curice a Bgm i covjeka vidi se da nije supak ko onaj da pobjegne fino sve prijavio pokusao sapsiti jbg E OVOGA MI JE ZAO

UPRAVO vidi se da je htjeo pomoci i SAM se prijavio
nazalost mislim da je u ovom slucaju stradalo dva zivota :(

Član
RIP
bar je covjek ispao fer,prevezao je do bolnice i prijavio se
ne moze kazna oprat misli na to,mogu mislit kako mu je