Trebam uslugu nekog iz kladuse

Trebam uslugu nekog iz kladuse

Početnik
Ugl trebaju mi doci felge 18ke iz nase nam susjedne hrvatske,tacnije iz karlovca,pa ako ima neko voljan da mi pomogne da neidem maxuz do kladuse samo da ih preuzme.Tj vlasnik od ti 18ki bi ih dostavio do granice tj kladuse a meni treba neko samo da ih preuzme i uruci covjeku pare koje bi ja par dana prije poslao osobi koja bi mi pomogla.Naravno za svoj trud bi bili placeni,jer felge bi trebale da budu kod vas par dana dok ja nedodjem po njih.Ugl ako ima neko da bi mi pomogao neka se javi,platicu mu

Hvala unaprijed

Član
ako ti je od pomoci Litvatrans banovici ti ide iz velike kladuse kroz zavidovice za tuzlu,pa ti se fele mogu poslati busom,da ne ides do gore, podaleko je
bus ti dolazi ovdje svaki dan oko 17 i 30
eto nadam se da sam ti pomogao makar malo;)

Početnik
ArminM je napisao(la):
ako ti je od pomoci Litvatrans banovici ti ide iz velike kladuse kroz zavidovice za tuzlu,pa ti se fele mogu poslati busom,da ne ides do gore, podaleko je
bus ti dolazi ovdje svaki dan oko 17 i 30
eto nadam se da sam ti pomogao makar malo;)
Allah te nagradio imas pice od mene ako bude tacan tvoj info,samo da je nac jos nekog da ih pokupi i to je to

Član
informacija ti je tacna sto posto, LITVATRANS Banovici
ruta voznje: Velika Kladusa preko Travnika i Zavidovica pravac Tuzla, dodje ovdje svaki dan oko pola sest, nekad malo kasnije,ali to je tu negdje
vozaci dosta nagodni, s njima nema problema, ovo ti sve pisem na osnovu svog iskustva, putovao sam dosta puta iz travnika kuci tim busom, cesto se voze neki paketi iz kladuse u zenicu, bude velika posiljka, tako da sto posto nema problema sa soferima;)

Početnik
ArminM je napisao(la):
informacija ti je tacna sto posto, LITVATRANS Banovici
ruta voznje: Velika Kladusa preko Travnika i Zavidovica pravac Tuzla, dodje ovdje svaki dan oko pola sest, nekad malo kasnije,ali to je tu negdje
vozaci dosta nagodni, s njima nema problema, ovo ti sve pisem na osnovu svog iskustva, putovao sam dosta puta iz travnika kuci tim busom, cesto se voze neki paketi iz kladuse u zenicu, bude velika posiljka, tako da sto posto nema problema sa soferima;)

Jbt stvarno svaka cast,eto me sutra na kafu ako budes radio,eh samo sad da nadjemo koga iz kladuse a da je voljan pomoc

Član
naci ce se neko vec,siguran sam, a ako zelis kafu mozes me samo nazvat na mob, jer me u Pub-u neces naci, nisam gore, kuci sam vazdan;)

sta u stvari tebi treba? ja mogu da ti sredim sve to....Samo necu da se zajebavam preko granice...Jer su malo postali ostri sa tim....Mene su vec par puta hvatali sa felgama....

061 311 552 ajd me nazovi...Pa cemo da vidimo.... ;)

Početnik
black_devil je napisao(la):
sta u stvari tebi treba? ja mogu da ti sredim sve to....Samo necu da se zajebavam preko granice...Jer su malo postali ostri sa tim....Mene su vec par puta hvatali sa felgama....

061 311 552 ajd me nazovi...Pa cemo da vidimo.... ;)

Cvojek bi dostavio felge do kladuse i treba mi samo da neko preuzme,da ja dzabe nedolazim gore,ugl cucemo se za nekih sat vremena.hvala ti drug ;)