trebam pomoc u pronalasku Yuge

trebam pomoc u pronalasku Yuge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znam da ovom nije mjesto u ovom dijelu foruma :smajli04:

nisam ovo stavio u dio sa auto prodajom jer me neitresuje sad neka super ponuda automobila nego me intresuje ako neko zna gdje ima neki Yugic da je sto jeftiniji!! Bitno je da nije u losem stanju.. ako neko zna nekog sa nekog sela, naselja da je zabacen.. opet kazem neinteresuje me sad neka top ponuda!! Imam sve samo me interesuje Yugo ko Yugo, netreba mi ni motor ni mjenjac... samo nek ima tockove :D
Hvala

Član
Ima jedan, cini mi se da je 500km, ima i motor :cool:, 1.2 ili 1.3, vozene su sa njim i neke trke a sada stoji parkiran nekih godinu dvije.. Treba mu srediti malo limariju.. Vrijedi mu momo volan 100km :)

066738816, Sarajevo

Član
edo_16v je napisao(la):
Ima jedan, cini mi se da je 500km, ima i motor :cool:, 1.2 ili 1.3, vozene su sa njim i neke trke a sada stoji parkiran nekih godinu dvije.. Treba mu srediti malo limariju.. Vrijedi mu momo volan 100km :)

066738816, Sarajevo
Hvala Edo, sutra odem pogledat tog trkaceg yugica sa trkacim volanom :D

Član
Ima u komsije 90 god prije par dana ofarban, bio je i registrovan ne znam jel istekla registracija trazio je 1000 KM a sad ak je istekla onda je vjerovatno nekih 700-800 KM ako hoces mogu ti slikat .....

Početnik
meni je prvi autic bio yugo 45... platio ga 900e sa gasom, nigde motor nije duvao ni trunku ulja trosio :icon_smile:

e a posle dva - tri meseca trosio je ulja ko benzina :lol::lol::D

Član
flash_back je napisao(la):
meni je prvi autic bio yugo 45... platio ga 900e sa gasom, nigde motor nije duvao ni trunku ulja trosio :icon_smile:

e a posle dva - tri meseca trosio je ulja ko benzina :lol::lol::D

<<<<znaci vrlo dobar Yugo:lol:;)

Član
Danas idem pogledati ovog yugu sto mi je Edo ostavio broj... Ima vec neki mjenjac pa ako bude ovaj 2.0 od Tipa odmah kupujem :)

panajotis je napisao(la):
Vozio sam yuga od 300km :icon_eek:
I ja bi ga volio provozat :D

Legend
mrva ako ti treba NOV yugo, imam ja gore u komsije, 8000 presao, banana zuta boja, prva bolja, njegove fabricke gume jos na njemu, garaziran, fkt novo auto (mene stig mog golfa parkirat pored njega, da vidis ga.. NOV fakat :D )
al trazi cika djuro oko 3 milje za njega ja mislim, pa predpostavljam da ti se to ne isplati :icon_rolleyes:

Član
Nezz jel sigurno ali sam cuo da ima neki Yugo na Kosevskom brdu,za 200KM,treba radit mu zadnje obrve,mozda pomogne neko od raje koja zivi tu ili u blizini pa da kaze jel tacno ili nije ta informacija ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.