Trebam kakve felge falcare, ljudi POMAGAJTE

Trebam kakve felge falcare, ljudi POMAGAJTE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U dilemi sam zestokoj....navalio lik da kupi moje 17" od mene, medjutim ne znam sta onda ja da radim....ili da kupim neke druge 17" ili da trazim kakve 16", al' onda moraju da budu neke siroke, pozeljno i 9j....imal ko kakvu pametnu, dal' da prodajem, ili zna za nekog da prodaje neke siroke 16"? 15" ne dolaze u obzir, premaleno za moj ukus...

Član
Ma druze ide zima, ako ti se nudi fina kinta prodaj te svoje, a na prolece ce biti sigurno dobrih felgi, ja planiram negde na prolece da se obratim Ljuboju za neke bolesne falcare... Samo je budzet granica! ;)

Član
@igy, hvala drug, ali to nije moj stil, nikako.....
@davor, voz zeno! :)
@deez, da, ali ja ako ne kupim ih sad popih pare do proljeca :D moram nesto sad nac....plus, dobro je vrijeme za kupovinu, niko normalan ne kupuje alu zimi :)

Član
Tesko da mos naci sta bolje od onih meni su one felge extra + nisam vidio da ih itko ima prepoznatljiv si sa njima vec na nekoliko auta ...:cool:;)

Jedinoi ako dobivas neku extra bolesnu cijenu za njih ...:icon_confused::icon_rolleyes:

Ja bi radije ostavio njih i dobavio kakve bolje gume i to je to !;)

Član
adi187 je napisao(la):
Tesko da mos naci sta bolje od onih meni su one felge extra + nisam vidio da ih itko ima prepoznatljiv si sa njima vec na nekoliko auta ...:cool:;)

Jedinoi ako dobivas neku extra bolesnu cijenu za njih ...:icon_confused::icon_rolleyes:

Ja bi radije ostavio njih i dobavio kakve bolje gume i to je to !;)

Jebiga, prvo sam se bio nalozio pravo na prodaju, a sad se i sam neckam poprilicno....konkretno, cifra je 400 eura....gume sam svakako mislio nove uzimati na proljece...jer su ove tragicne.....ma ne znam ni sam....

Član
Da ti je barem naci onakve borbet 16 kao sto si imo sto su sad u Vede na trojci :cool:;)

Dobra su to pare al nije sve ni u lovi :cool::lol:

Dok ne nadjes nis konkretno dobro ne prodaji ako i ne nadjes ostavi seb imas super felge :icon_smile:

Član
heh starac, i ja isto kontam, al' sumnjam da ce covjek sjedit cekat' na mene :) hvala svejedno ;) slicno kontamo.....da se onaj Mladen javi, da jos uvijek ima one RH 4 x 9jota 16ke, odma' bi zavrsio ovo....

Član
nemoj ba prodavati felgi,necu te moci vise prepoznati kad navratis do Srebrenika,:lol::lol::lol:

i meni su felge odlicne,ne bih ih prodavao,jedino kao sto Ado kaze ako dobijas kakvu extra cijenu za njih,onda prodaj.

imaju u Srebreniku na jednoj praoni nekakve felge bmw-ove 17,svecetiri 9 jota ja mislim,mogu ti provjeriti,mozes kupiti i sa gumama a i bez njih,samo neznam sad da li ti odgovara raspon rupa,jer si ti to nesto prebacivao s alfe

Član
Samo mu ne dajte pored trocadera da prolazi sa parama od felgi inace ce se vozati u buduce na celicnim ...:lol:

Ima i ona praona u Jezincu ima dosta felgi al nis posebno interesantno ...:icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.