Član
e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje
mirza_mali je napisao(la):e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje
mirza_mali je napisao(la):e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje
antrax je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje
Mostar - Alen Bašić.
Bosanska Dubica - spico007 (član sa foruma).
Gdje ti je bliže i jednostavnije, uradit će ti i jedan i drugi extra dobro.
pozz.