Treba mi pomoc

Treba mi pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje

Član
mirza_mali je napisao(la):
e ovako raja zanima me ko moze u cijelo bosni da uradi plastiku jednu od kavasakija zzr 600 2001 godiste radi se o dijelu ralice imam jednu stranu druga je razbijena ko se bavi plastikom ako imate brojeve preporuke i ostalo pisite ovdje

Mozda probaj kod lakirera odnijeti ..oni ce te mozda uputiti kod nekog, to mozda moze poliesterom ako je plastika :icon_rolleyes:

Član
bitno je da imas jedan
a drugi moze od poliestera
il ako nije citav puko da kitujes

Član

Mostar - Alen Bašić.

Bosanska Dubica - spico007 (član sa foruma).

Gdje ti je bliže i jednostavnije, uradit će ti i jedan i drugi extra dobro.

pozz.

antrax je napisao(la):

Mostar - Alen Bašić.

Bosanska Dubica - spico007 (član sa foruma).

Gdje ti je bliže i jednostavnije, uradit će ti i jedan i drugi extra dobro.

pozz.

hvala druze ;)

ovako sam trazio konkretno ako ko koga zna da mogu orjentisati dje mi je blize nezanm za gradisku jel ima ko nacuo sam mostar mi dodje oko 250 km u jednom pravcu pa mi je podaleko dubica nezz tacno hehe al ako niko nebude nije ni to lose

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.