treba mi mala pomoc

treba mi mala pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Trazim pomoc od nekog ko je upoznat sa symbian telefonima! Imam N80, ali nikako ne mogu da ubacim aplikaciju koju podrzava! Ima li neko nekog iskustva oko toga ili barem neku dobru stranicu da pretrazim! Spojim ga na racunar i skinem neku i da ubacim kaze ne podrzavam! Symbian je 60 series, 3.0!

Član
i mene to interesuje, posto ce aBd ici N73, jel nesto drugacije od Sony Ericssona :D

Član
Pa skidaj app S60v3 i skidaj u svojoj rezoluciji ...

Moze se desiti da ti pishe ono Certificat expired tako nesh , onda vrati datum na mobitelu na 2007 godinu i moci ce ...

I ja sam imao N80 i imam ti bruku programa , tema i igrica za N80 !

Ako hoces javi se na MSN Torque09@live.com

Član
a kako instalirati tu igricu/program na telefon??
kod SE samo prebacim na tel. i instaliram, ili preko onog programa my phone explorer. Ima li za nokiu slican program??

kod mene je N95 i sve radi savrseno nadjem sta hocu na netu i samo prebacim na mob preko kompa i instaliram i radi....a ima program za moj se zove PC suite inace preko njega bi sve to trebalo ici...

Član
gaga je napisao(la):
i mene to interesuje, posto ce aBd ici N73, jel nesto drugacije od Sony Ericssona :D

Sama rijec Symbian predstavlja moc nad SE-ovima i njihovim softverom... Ukratko, imam mobitel sa symbianom 4 godine, i jucer sam otkrio neku opciju po prvi put... Sretno ;)

Član
umene je nokia 6131 znači nije symbian, netreba mi bolji imam 250 igrica i 50ak programa  a igrice samo kopiram bilo gdje i mogu igrati nema instalacije,ja kolko sam dosad vidio nokija ima najbolji softver (operativni sistem kako već) zato nikad nisam uzimo nijednu drugu marku
na ovoj adresi ima neki nanaš jezik linkova za mobitele
http://trazim.com/

Član
Ma pronasao sam dosta, ali koji god pokusam pise mi da ne podrzava! A pronadjem ja series60 v3 ali nece! samo neke teme sam uspio!

Član
ne moze, samo me izbaci! Ali nasao sam nesto, ne podrzave sve .sis fajlove, nego .sisx! Pa sad trazim to!

Član
Ahhh... sisx... to ti je Symbian UIQ, imas dole na forumu sto sam ti dao, UIQ devices, pa potrazi tu, imas programe i igre :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.