Trazim prodajni objekat Pioneer-a na podrucju TK

Trazim prodajni objekat Pioneer-a na podrucju TK

Član
Dakle ko sto naslov kaze, gdje se ima nac pioneer oprema na podrucju tk, manje vise sve objekte u kojima sam prije poslovo su pozatvarali a s obzirom da ne hodam puno, odlucio sam ovdje pitat mozda neko zna ...

Član
Ja imam eddo negdje br glavnog dobavljaca za pioneer za BiH samo treba to nac, ako ti moze pomoci?

Član
Ma nema to kod nas i MobilMedia sad skroz slabo navalja Pioneer kolko puta sam vec iso do njih da vidim imajul 307 pa nikad nema :icon_rolleyes:

Znam da Kenwood ima u nipexu oni su valjda ovlasteni za njih ako ti sta od njih pase ....

Član
kakve su cijene u nipex-u?,,,,i gdje se nalazi nipex tacno,,,ako mozete obijasniti,,,,posto nisam bas bio puno puta u tuzli,,,znam gdje je robna kuca,,,,

Član
imas pioneer u TUS centru...znam da imaju playeri zvucnici i to ne znam sta ti trazis:icon_rolleyes:

Član
AnDel je napisao(la):
imas pioneer u TUS centru...znam da imaju playeri zvucnici i to ne znam sta ti trazis:icon_rolleyes:

to ti je mobilmedia... ne znam ima li kakve veze techno market na slatini... ako jos postoji... nisam dugo obratio paznju... :D

Član
bulex je napisao(la):
AnDel je napisao(la):

to ti je mobilmedia... ne znam ima li kakve veze techno market na slatini... ako jos postoji... nisam dugo obratio paznju... :D

je mobilmedia ima dole u tus pa zato kazem...a ima technomarket al nism primjetio pioneer znam da ima kenwood sony

Legend
bulex je napisao(la):
AnDel je napisao(la):

u tehnomarketu samo xplod,a pioneer tesko da ces naci ovdje u tz,za okolinu ne znam

Član
eddo vidi na stupinama, zgrada pored genelec-a, asm elektronika il tako nekakos e zove, bil je poodavno sam gledao kod njih pioira

Član
nema ni u fisu, asm je davno zatvoren, mobilmedia takodje nema ... ko sto rekoh, mjesta gdje sam inace nabavljo, vise nema, neznam imal gdje u sarajevu kad vec ovdje nema ... a mislio sam uzimat 258d2 trebala bi 2 komada ...

Član
eddo vidi mozes sta ovo pomoci http://www.mediaforumweb.com/ ili ovo pa pitaj..zovi il sta vec http://www.ba.pioneer.eu/ba/body.html