trazim felge

trazim felge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
da li ko zna kakvo dobro mjesto gdje ima polovnih alu felgi? a ako ko zna da li se na vectru c mogu staviti 17" felge sa 55 gumama. preporucuje se 45 ako je 17"..al mene zanima da li moze 55 :D. pozz

Član
Schumi je napisao(la):
Gdje ćeš bolan 55 na 17'' predebelo je to neće ličit ni na šta hehe

jbg...otac pare daje :D.. a ne da mi 45 gume jbg..a nasao sam polovne felge za 250 km boli glava..ja nisam mogao vjerovat da su tako jeftine..

Član
Imaš li sliku felgi? Ako su tako jeftine a dobre uzmi u svakom slučaju pa ćeš gume riješiti o tom po tom,kod mene na autu na 14'' su gume 60,e sad zamisli 17'' i 55 baš ne ide :D

Član
kakvo 55, to nije guma, to je balon. 225/45 su OGROMNE gume, reci caletu da 45 ili 55 nije vrijednost u cm nego postotak od sirine gume

Član
Stavi 50 gumu to je neka sredina,nije premalo a nije ni predebelo........pozzzzzz

Član
kod mene 50 na 195 i opet mi nekako FAT a tek 55 na 17ci koja nije ispod 205 eeee SHLAUF

Član
205-45 r17 je na samoj granici, covoljno tanka da je lijepa, a dosta debela da te rupe ne hebu ;) te ja imam, i u SPlitu proslu srijedu spasile su mi felnu, prah cemente na felni ostao na cenat od ruba felne :icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.