T toon Član 11.04.2009 #1 Super auto... kojeg nema na nasim prostorima :icon_sad: 1JZ-GTE hrga sa 348 ks
tibor987 Član 12.04.2009 #10 Sprijeda dobro bacana nissana, ali da mi je ovo imati...hmmmm:icon_rolleyes::icon_biggrin:
srdjo Član 13.04.2009 #12 extra...samo sto mi se ne svidja sto toliko lici na Skylinea sprijeda...preocito je...
GTi Dream Član 17.04.2009 #15 srdjo je napisao(la): extra...samo sto mi se ne svidja sto toliko lici na Skylinea sprijeda...preocito je... Kliknite za proširenje... sto srdjo rece previse lici na skyline-a sprijeda namjerno ga tako uradili kontali bolje ce se prodati (to je moja teorija) a auto ko auto extra jos sve ove cifre ma za pozeljeti :icon_smile:
srdjo je napisao(la): extra...samo sto mi se ne svidja sto toliko lici na Skylinea sprijeda...preocito je... Kliknite za proširenje... sto srdjo rece previse lici na skyline-a sprijeda namjerno ga tako uradili kontali bolje ce se prodati (to je moja teorija) a auto ko auto extra jos sve ove cifre ma za pozeljeti :icon_smile: