mario05 Član 24.05.2011 #1 Dakle kao sto pise zna li netko nekoga tko radi stampu na majice a da nije skup, znaci brojeve telefona, okolica kiseljaka, Visoko, Sarajevo i tako..
Dakle kao sto pise zna li netko nekoga tko radi stampu na majice a da nije skup, znaci brojeve telefona, okolica kiseljaka, Visoko, Sarajevo i tako..
mario05 Član 24.05.2011 #3 Dejan 16v je napisao(la): Javi se Gusteru! Kliknite za proširenje... hvala Dejane, evo vec mu poslao poruku.
Dejan 16v je napisao(la): Javi se Gusteru! Kliknite za proširenje... hvala Dejane, evo vec mu poslao poruku.
lov2xlr8 Član 24.05.2011 #4 hjoj u naslovu tisak,u postu štampa,pa de odluci se imas dosta firmi koje to rade,al probaj naci nekog ko kvalitetno radi i uzmi kvalitetne majce,da to potraje a ne dva pranja i fali pola slova
hjoj u naslovu tisak,u postu štampa,pa de odluci se imas dosta firmi koje to rade,al probaj naci nekog ko kvalitetno radi i uzmi kvalitetne majce,da to potraje a ne dva pranja i fali pola slova
ZELA GTI Član 25.05.2011 #5 Mogu ti ja to jeftino srediti, imam prijatelja u Mostaru. Naravno, dostava besplatnaImaš broj:icon_biggrin:
Mogu ti ja to jeftino srediti, imam prijatelja u Mostaru. Naravno, dostava besplatnaImaš broj:icon_biggrin: