Tezak je zivot nas umetnika

Tezak je zivot nas umetnika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako drugari zovem se Aleksandar iz Bijeljine sam,imam 21 god. opsednut automobilizmom(tacnije tuningom-nfs uzor).Trenutno posedujem passata 35i 90 god 1.8 Gt. Iza sebe imam dosta odradjenih tuniranih automobila,samim tim sam naucio dosta oko limarije,muzike,rada na photoshopu koji mi je pomogao ono sto zamislim da projektujem na crtez i da vidim kako ce da izgleda,eto toliko od mene. Pozdrav

OggyBoy je napisao(la):
Ćao.:D

Dobro nam došao.;)

Daj slike tih gotovih prerada, živo me interesuje sve!:cool:

Nemam puno slika na zalost ali svaku ubuduce sliku radjenu na svom sadanjem autu cu podeliti sa vama ali ovde mozete videti slike na photoshopu sto sam radio i pomagao drugima http://www.facebook.com/fotoshop.tuningauta a slike koje sam radio da ne bude da lazem nek mi se jave na pm da im posaljem radove neke.

enesss je napisao(la):
dobro dosao , sta imas od fotki , preberi pa nam pokazi direct mimo facebook-a ;)

Uploaded with ImageShack.us evo prvo auto sa 17 godina totalno restaturirano. ostale slike pohvatacu od drugara sto sam im radio nisam skoro nista slikao jer su sitnice bile tipa, oblaganje karbonom,zatvaranje maski,bad look prerada branika i slicno nista veliki projekti.

Član
umetnice dobro dosao :icon_biggrin::cool:

ps. odusevljen sam ovim ficom (mislim da je bio fico)...bad look predobra ideja ova s folijom ili si lakirao ?..pa i ova folija na vjetrobranskom staklu , takoder i ovaj 'branik' po uzoru na merca G klasu na kojeg me je odmah podsjetio...usisi na haubi su takoder odlicna ideja, jos ako mu je motor naprijed onda jos jedan plus, ako ne onda izgleda bas ono mocno kao da ima 208 konja ili cak 209, kabrio izvedba takoder fix ideja i nesto sto odusevljava jer to nisam vidio ni na jednom fici, spojler jasno radi downforca tj. da nema namjenu nebi ni bio tako zanimljiv,
felge nebi komentarisao jer nisu aluminiske, i to mi se ne svidja, a i gume su uske...i slag na kraju dolazi s ovim tetovazama, tribalima...odusevljen sam, stavio sam ga na desktop , samo nastavi tako svaka ti dala, ili bar svaka druga, treca
LP

Član
Drug moj jesili to radio po uzoru na ovu sliku s FB
284411_206598566055637_100001164842432_521257_4961303_n.jpg

Sretno u nastavku jedva cekam kraj :cool:;)

Član
AnDel je napisao(la):

ps. odusevljen sam ovim ficom (mislim da je bio fico)...bad look predobra ideja ova s folijom ili si lakirao ?..pa i ova folija na vjetrobranskom staklu , takoder i ovaj 'branik' po uzoru na merca G klasu na kojeg me je odmah podsjetio...usisi na haubi su takoder odlicna ideja, jos ako mu je motor naprijed onda jos jedan plus, ako ne onda izgleda bas ono mocno kao da ima 208 konja ili cak 209, kabrio izvedba takoder fix ideja i nesto sto odusevljava jer to nisam vidio ni na jednom fici, spojler jasno radi downforca tj. da nema namjenu nebi ni bio tako zanimljiv,
felge nebi komentarisao jer nisu aluminiske, i to mi se ne svidja, a i gume su uske...i slag na kraju dolazi s ovim tetovazama, tribalima...odusevljen sam, stavio sam ga na desktop , samo nastavi tako svaka ti dala, ili bar svaka druga, treca
LP

Ajd ne zezaj covjeka znamo svi kakav je i kod tebe golf bio :D chuning niz njivu :D

Svako mora proci taj period i tu fazu tuninga tj nisko budzetni extreme tuning :D al posle kad se dodje na neki forum i pogleda kako drugi rade promijeni se i ukus i stil tuninga ;)

AnDel je napisao(la):

LP
eto drug moj vidis a to mi je bio prvi rad,tebe ce strefiti infrakt od buducih moji radova onda :) na farovima je folija,motor je njegov samo sam stavio 2-grbi karburator od tristaca a do felgi nisam stigao,vec sam ga prodao bio :)

adem93 je napisao(la):
Drug moj jesili to radio po uzoru na ovu sliku s FB
284411_206598566055637_100001164842432_521257_4961303_n.jpg

Sretno u nastavku jedva cekam kraj :cool:;)

tu sliku sam skoro uradio u photoshopu :) a origin fico je pre 4 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.