E edoze Član 16.10.2008 #5 verdammte scheisse!!!! aaaaa,predobar je samo ovo po haubi uklonit,jel ovo gandja hahahahahahaha savrsenstvo.....
verdammte scheisse!!!! aaaaa,predobar je samo ovo po haubi uklonit,jel ovo gandja hahahahahahaha savrsenstvo.....
B BLACK KNIGHT Početnik 16.10.2008 #7 Po meni nepotrebno i bezveze..zna se sta je Bentley, jos ovo cvijece po haubi..fuj...
D_cash Član 16.10.2008 #10 pusimo hasis oci nam se cakle..lol ma s prijeda izgleda opasno isto ko da je slijep..hhh ma bently je to..
pusimo hasis oci nam se cakle..lol ma s prijeda izgleda opasno isto ko da je slijep..hhh ma bently je to..
erol_brcak Član 16.10.2008 #11 BLACK KNIGHT je napisao(la): Po meni nepotrebno i bezveze..zna se sta je Bentley, jos ovo cvijece po haubi..fuj... Kliknite za proširenje... POTPIS! moj cojk ne mogu vjerovati da vam se svidja ovaj cirkus
BLACK KNIGHT je napisao(la): Po meni nepotrebno i bezveze..zna se sta je Bentley, jos ovo cvijece po haubi..fuj... Kliknite za proširenje... POTPIS! moj cojk ne mogu vjerovati da vam se svidja ovaj cirkus
Aleksandar jtd Član 16.10.2008 #13 smajicemir je napisao(la): ULTIMATE STREET MASHINE !!! Kliknite za proširenje...
Sina Član 16.10.2008 #14 Meni ovo extra izgleda... Mozda bih neke sitnice mjenjao, ali u kompletu fino mi djeluje ova strojka...
Meni ovo extra izgleda... Mozda bih neke sitnice mjenjao, ali u kompletu fino mi djeluje ova strojka...