teska saobracajna nesreca u Travniku

teska saobracajna nesreca u Travniku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
prije nepunih sat vremena u Travniku na magistralnoj cesti povis naselja Kalibunar bila je teska saobracajna nesreca, na licu mjesta sam bio JA, pjesacio sam nekoliko kolimerata od mog auta koje je bilo u koloni do nesrece, na krivini blizu dugih luka kombi je izgubio kontrolu na mokrom kolovozu i udario u golfa II, cuo sam da je vozac i saputnici u golfu u TESKOM stanju i da su prevezeni u Kantonalnu Bolnicu Travnik, dosao je novinar koji je prije bio u bolnici i rekao nama okupljenima da je zeni koja je bila suvozac u golfu smrskana noga citavu bolnicu je digla na noge koliko se derala od bolova.. nisam imao mobitel ostao mi u autu ali totalna steta na oba vozila.. kombi je bio dostavni i prevozio je hrenovke i hrenovke su sve po putu razbacene od siline udara.. zalosno:icon_cry::icon_cry: koliko znam sad za sad niko nije podlegao

zalosno :icon_sad: a evo zivim 300m od dogadjaja.. evo i sada je kolona i neide saobracaj nigdje, htjeo otici da vidim sta je al kisa pada u pm..

Član
ma neprilagodjena brzina, bas mi je rekao covjek koji je to sve vidio, vozi kamion, kaze dostavni kombi bas brzo isao a i mokra cesta i po belaju bas velika krivina koliko sam vidio na kombiju malo pocelave gume, ii tu je inace ogranicenje 40km/h al se niko nepridrzava toga, znam i sam po sebi kad idem da vozim duplo vise od ogranicenja na tom dijelu... samo mogu svima reci pamet u glavu.. teska je situacija bila.. unutrasnjos od golfa s volanom skroz pomaknuta prema zadnjem dijelu auta.. strahota..

Početnik
nije ni cudo kako voze ovi sa dostavnim vozilima...jebo ga hrenovke njegove..

Član
mala mi poslala poruku da je bilo na vijestima i da je valjda jedna osoba podlegla:icon_cry::icon_cry:

R.I.P

Član
Jedno lice je poginulo, a šestoro ih je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Gospino Vrelo kod Travnika, potvrđeno je u MUP-u SBK.

Ana Baltić je preminula nekoliko sati nakon nesreće na Odjeljenju intenzivne njege u Travniku, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć, rečeno je u travničkoj bolnici. Njen suprug Rudo, koji je upravljao vozilom marke ''golf'' teško je povrijeđen i nalazi se na Ortopedskom odjeljenju.

Među teže povrijeđenima je i Dragica Marković koja je odmah prevezena u Klinički centar u Sarajevo. Povrijeđene Slavica Baltić i Ankica Baltić hospitalizovane su u travničkoj bolnici.

Nesreća se dogodila oko 18.00 časova na putu Turbe - Travnik kada su se direktno sudarili vozilo marke "golf 2" kojim je upravljao Rudo Baltić i kombi kojim je upravljao Sabahudin Beganović, koji je lakše povrijeđen, kao i njegov suvozač Tarik Kadić, oba iz Visokog.

Beganoviću i Kadiću ljekarska pomoć je pružena u bolnici u Novoj Bili.

Uviđaj je obavio MUP SBK.

Član
vec sam napisao da kad sam bio na mjestu udesa novinar koji je dosao slikati udes prica da je prvo bio u bolnici i kaze da je zena digla na noge citavu bolnicu, valjda jojpreklijestilo nogu i jedva su je izvukli iz auta, morali rezat pola auta.. i vidi sad tuge..

R.I.P:icon_cry:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.