Teška saobraćajna nesreća u Ilijašu

Teška saobraćajna nesreća u Ilijašu

Član
aaaaa :icon_sad: steta, nek im dragi Allah podari lijepi Dzennet, a porodici sabur :icon_sad:
i ovom trecem, da se sto prije oporavi...

Član
Za ovo je kriva nasa VLAST! Ovo nije prvi put na ovom mjestu da neko pogine . Jer nema pravilno oznacenog niti uradjenog prelaza.

R.I.P

Član
namikbh je napisao(la):
Za ovo je kriva nasa VLAST! Ovo nije prvi put na ovom mjestu da neko pogine . Jer nema pravilno oznacenog niti uradjenog prelaza.

R.I.P

isti slucaj kao tamo kod petrova....nista nije obijeljezeno....pokoj im dusi :icon_cry:

nek im je vjecni rahmet.. :icon_cry:
ista situacija i kod nas na pruznom prelazu,jos idioti stavili semafore koji ne rade i samo cekamo kad ce neki stranac naici i misliti da semafor radi i naci se sa vozom na pola puta...a tu se nazalost zna ko je donji :icon_mad:

Legend
Uhh, jos 2 mlada zivota ugasena :icon_cry:
Nek im dragi Allah podari lijepi Dzenet..
cuvajte se ljudi..

Član
cccccccc sad citam na sa-x novi clanak u vezi ovog sto je povrijedjen, da je i dalje u zivotnoj opasnosti, ali me sokirase njihove godine koje su naveli, bukvalno djeca 14, 15, 14 ccccccccccc :icon_eek:

Član
Sve djeca, sad mi javiše da je i treći podlegao :icon_cry: , kaze uzeo od starog ključeve kad je spavao i otisli da se malo provozaju, i tacno na sred pruge ugasi im se auto, neiskustvo i naleti voz i eto...
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
PS: ipak na sreću pogrešna informacija, živ je

Član
da i ja sta napisem ovdje....
nazalost, sve je jasno.. mladost-ludost, dao bog pa nam svi prelazi preko pruge propisno oznaceni, osigurani itd. i eto sta se desilo.
Steta 3 mlada zivota, prerano ugasena....
porodicama i prijateljima iskreno saucesce, a nama nek bude lekcija.

Član
nermin suljagic je napisao(la):
nek im je vjecni rahmet.. :icon_cry:
ista situacija i kod nas na pruznom prelazu,jos idioti stavili semafore koji ne rade i samo cekamo kad ce neki stranac naici i misliti da semafor radi i naci se sa vozom na pola puta...a tu se nazalost zna ko je donji :icon_mad:
Jel mislis na onaj prelaz tamo prema stadionu? Ono je sad mila majka kako je bilo ranije, sad je bar onaj novi most u nivou sa prugom pa imas sanse da vidis voz a ne kao ranije, kad je bukvalno voz dolazio iza ledja..
Ja sam tu imao nesrecu,kad me pokupio voz pri brzini od 60+ km/h i gurao po pruzi nekih 100m, bukvalno identicna slika kao ovi momci,isto stanje auta,bas sve ali ja sam se hvala dragom Allahu izvukao bez ogrebotine..
A da bude jos ludje Zeljeznice FBiH su me htjele TUZIZI RADI KASNJENJA VOZA za iznos od 3500KM!
Neka im je vjecni rahmet,sta reci..