Teretane u Sarajevu

Teretane u Sarajevu

Član
Ako moze neko napisati ko je upucen gdje imaju teretane na podrucju opcine ilidza, koja je dobra, kakve sprave ima, kakve su cijene..
P.S.
ja sam prije isao u Green kod pijace, bila je jako povoljna a nije bila losa, i ako su sprave bile malo starije..zatvorila se prije par godina, pa sad trazim neku zamjensku...

Član
RE: Teretane na Ilidzi

Moja je u fazi renoviranja pa kad se sve zavrsi reklamirat cu je i ovdje :D. Svakako mozes doci da pogledas :D

Član

MeBeSad je napisao(la):
preko puta Premium-a ja sam cuo da je dobra pored kladionice ulaz..

tu sam isao prije jedno vrijeme i dobra je stvarno..to mi je jedna od opcija tj.zadnja, jer tamo znaju biti guzve..

serialgf je napisao(la):
Moja je u fazi renoviranja pa kad se sve zavrsi reklamirat cu je i ovdje :D. Svakako mozes doci da pogledas :D

oo svaka cast, to nam treba :cool: na kojoj lokaciji ce biti?? i kad odprilike mozemo ocekivati otvorenje :D

Član

0g1 je napisao(la):
Jel ti daleko Stup mozda ?

na ilidzi zivim, pa bi volio da ne moram daleko ici, ali ako je dobra i povoljna mogao bi se protegnuti i do tamo :D mozes li malo vise info. dati ??

Član

pa ako si na ilidji nije ti vala ni stup daleko . . .
ako te zanima javi . . mozes naletit i pogledat
clanarina samo 30 km za clanove BHT :p

Član

jel to tvoja privatna, ili ??ako mozes napisati sta od sprava imas odprilike??? uzet cu u razmatranje, to je povoljno cijena i javim ti se ako odlucim 100%..ali da vidim ima li jos sta na ilidzi.. :icon_question:

Član

golf2 je napisao(la):
jel to tvoja privatna, ili ??ako mozes napisati sta od sprava imas odprilike??? uzet cu u razmatranje, to je povoljno cijena i javim ti se ako odlucim 100%..ali da vidim ima li jos sta na ilidzi.. :icon_question:

http://www.facebook.com/groups/237204636373678/

eto pa pogledaj slike
ako ti odgovara javi
naravno imas da kupis sve od
suplemenata po najpovoljnijim cijenama u Sa.

Član

0g1 je napisao(la):
golf2 je napisao(la):

http://www.facebook.com/groups/237204636373678/

eto pa pogledaj slike
ako ti odgovara javi
naravno imas da kupis sve od
suplemenata po najpovoljnijim cijenama u Sa.

fina je teretana, nema sta :cool: ali mene najvise zanima traka za trcanje, a kako vidim nema je kod vas :icon_cry: ..jer se ne moze trcati vise vani od ovih kerova..ali skontat cu jos pa ti javim, jer ovo je bas povoljno a super teretana i sprave :icon_biggrin:

Član

to je jedan sprat
na drugom spratu su ostale sprave tj sve za
noge kao i traka za trcanje steperi bicikla i
jos hiljadu nekih cudesa :)

Sve je nedavno ranovirano
sve okreceno presvucene sve sprave
ofarbane . . . kupatilo s vc om i tus kabinom
ormarici za stvari . . . itd ako te zanima naletis pogledas
tako najbolje

Član

onda je super bas :icon_eek: javit cu ti se ranije ako odlucim 100% :cool:

Član

[/quote]
oo svaka cast, to nam treba :cool: na kojoj lokaciji ce biti?? i kad odprilike mozemo ocekivati otvorenje :D
[/quote]

Eh ovako da ti nesto usput kazem o teretanama na stupu bar ono sto ja znam :D.
Postoje tri teretane (na slici ispod je njihova lokacija). To su u Lamperu na vrhu objekta koji se bavi prodajem laminata i parketa ,Extreme u Bacicima tj . na dvije etaze u dva stana i Arigym pored Penija u privatnoj kuci. Od tramvajske su otprilike sve podjednako udaljene.. U ove dvije teretane Lamper i Extrem nisam bio ali mogu reci ono sto su mi drugi ispricali. U Lamperu je vrhunski prostor ali su sprave rucne izrade u Extremu su sprave vrhunske kvalitete ali je malo nezgodno sto je u stanovima.

Sada sto se tice moje teretane . Otvorena je davne 2000 te i jedna je od tri teretane koje su se otvorile u Sarajevu Scorpion 1998 i Univerzal ne znam tacno kada. Dakle postoje tri teretane sa zasebnim vrstama klijenata i sve tri teretane su ti u 5 deka sto bi rekli. Moja teretane je funkcionisala i funkcionise i dan danas mada u roku od tri mjeseca ce imati najbolje sprave koje se trenutno na trzistu mogu naci TechnoGym Selection line (primjer sprave u dnu posta). Te sprave nema niko u gradu i cine sami vrh ponude. Ako sastanak prodje dobro sa Slovencima bit ce medju top tri teretana u gradu ako Bog da.Treba dodati da ce od cardi biti Lifefitness zadnje generacije. Dakle otvaranje masovno teretana me je natjeralo da kvalitetom ponude odudaram od drugih.

Sad za sad je clanarina 30 km i tako ce biti dok nove sprave ne dodju. Trenutno sam najjeftiniji u gradu sto se tice clanarina.Dakle clanarina je jedinstvena i za sve iznosi 30 km.Radno vrijeme je Pon-Pet od 10 do 10 , a subota i nedjelja od 12 do 8.

Og1 koliko je kutija noxploda i doza kod vas . Takodjer koliko je protein kod vas doza i koji koristite.

43931975_3.jpg

Član

svaka cast na ovako detaljnim informacijama,treba nam ovakvih informacija da znamo sta se i kako nudi :cool: ..ali nisam bas shvatio kako se zove tvoja teretana i koja je njena lokacija???