Telefon u ethernet??? prelaz? nesto? HELP ME - "mere" LOCK

Telefon u ethernet??? prelaz? nesto? HELP ME - "mere" LOCK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuje me da li postoji neki prelaz izmedju ethernet jack-a i obicnog phone jack-a npr da telefonska linija... moze uci... u ethernet kuciste... ili da li se moze uzeti obicni telefonski kabl... kao onaj iz zida do aparata... da se odsjece jedna strana i samo pricvrsti ethernet jack? valjda me kontate hebiga...

ugl... dobio wireless adsl router al pozadi samo imaju ethernet jackovi... nema kao na BHT router ulaz za obicni telefonski jack... pa da mi je to da kako prespojim... da ne moraju oba raditi... da se jednog mogu kutarisati?

hvala

Član
RE: Telefon u ethernet??? prelaz? nesto? HELP ME

nisam siguran koliko zica ima mislim da ethernet ima vise... al ako je neko izmislio prelaz da ja samo mogu ga ukljuciti u adsl router... ruke mu se pozlatile.. krajnja mogucnost da trenuti adsl router daje signal ovom drugom router i time postignem wireless signal.. u kuci...

Član

ma znam ja to.... al da mi je da samo ovaj wireless radi... ma imam sve kablove.... samo mi treba prelaz da ne koristim oba routera... uvijek ovaj wireless moze dobiti koneckiju preko postojeceg routera... al onda ce moraju dva raditi... da mi je da samo ovaj w router radi...

Kralju nemozes to nikako da neznam kakav prelaz imas .... jedino je moguce da su to ISDN izlazi jedino sliku da postavis, ako je ISDN moras uzeti ISDN telefon a mislim da nije, sto znaci teleofon mozes imati jedino ako uzmes kabal sa splitera prije rutera, mala kutijica djeli tel kabal na tel i data port... ako imas to, ako ne zovi telekom. Poz.

Član

ne kontate vi mene..... i ja kontam da nema tog prelaza nista raditi ce oba da bi imo wireless po kuci...

Član

RJ11 to RJ45 Adapter
Converts RJ11 to RJ45 and Visa versa, Useful for connecting ADSL broadband modems to switches etc.
(RJ45-RJ11).jpg

ovo ti konvertuje telefonski prikljucak u ethernet i obratno

Član

duleprof je napisao(la):
RJ11 to RJ45 Adapter
Converts RJ11 to RJ45 and Visa versa, Useful for connecting ADSL broadband modems to switches etc.
(RJ45-RJ11).jpg

ovo ti konvertuje telefonski prikljucak u ethernet i obratno

hvala dule

moze lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.