TDI plastiku pricvrstiti na motor??

TDI plastiku pricvrstiti na motor??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E raja hocu da stavim ovu TDI masku na mog Golf2 samo neznam kako hocu li morati skidati sa Golfa3 nosace ili mogu sam napraviti :icon_question:
Ako znate kako ili imate neku ideju,sliku recite ;) :icon_question:

numh4i2s5vaxxsv44a95.jpg

fd5to453k2df7n7b0xu5.jpg

:icon_question::icon_question:

Član
noke je to radio,posalji njemu poruku nek ti kaze kako je rijesio problem,mada imas kod njega u garazi kako izgleda,ali i svakom slucaju ti on moze pomoci;)

Član
.nOKe je napisao(la):
ja sam mu vec to objasnio preko pm
ne znam sto je opet postavio topic :D

Neznam kako napraqviti nosace..ti si mi rekao naravi nosace i stavi ih na motor gdje mi dodju rupe :icon_question:..ali ja nemam nego samo ove tri rupe nemam sarafa sto dodju na vrhu rupa..sada neznam hocu li morati otic na otpad i skidati sa mk3 nosace i sarafe :icon_question: :icon_question:

Legend
Drug u pitanju je prepravka... sto znaci da trebas imati malo maste... :cool:

Ono sto vi ja uradio jeste, par komada "alu perforisane trake" (to ti je ona savitljiva sa rupicama) i napravis nosace kako ti pase...
nosace za prednja dva kaci na sarafe za deklo, a treci kaci na saraf zastitnog lima na turbini... a za poklopac, samo nadji adaprer sa dekla od golfa 4 TDI-a i stavi na stoje deklo, pa poklopac na njega...

eto sad nOke... mozes i ti sebi napraviti... :lol:

nadam se da sam pomogao...

Član
Liga je napisao(la):
Drug u pitanju je prepravka... sto znaci da trebas imati malo maste... :cool:

Ono sto vi ja uradio jeste, par komada "alu perforisane trake" (to ti je ona savitljiva sa rupicama) i napravis nosace kako ti pase...
nosace za prednja dva kaci na sarafe za deklo, a treci kaci na saraf zastitnog lima na turbini... a za poklopac, samo nadji adaprer sa dekla od golfa 4 TDI-a i stavi na stoje deklo, pa poklopac na njega...

eto sad nOke... mozes i ti sebi napraviti... :lol:

nadam se da sam pomogao...

Hvala drug a gdje mogu nabaviti tu alu traku perforisanu:icon_question:

N

nenad

Skrabo je napisao(la):
Liga je napisao(la):
Skrabo je napisao(la):

Na stovaristima gradzevinskog materijala... u OBI-u, PENY-u... isl... ;)

jel se tacno ovako zove ova traka ``alu perforisana traka``:icon_question:

A j*o ga ti jesi ti neki tezak lik, imas milion potpitanja na svaki odgovor! Ljudi se sturise objasnjavajuci a ti opet pitas! Eto objasnili ti ljudi, budi malo kreativan i nadji nesto slicno ovome sto ti Liga govori i to je to, samo ukljuci mozak malo!

Član
nenad je napisao(la):
Skrabo je napisao(la):
Liga je napisao(la):
Skrabo je napisao(la):

Na stovaristima gradzevinskog materijala... u OBI-u, PENY-u... isl... ;)

jel se tacno ovako zove ova traka ``alu perforisana traka``:icon_question:

A j*o ga ti jesi ti neki tezak lik, imas milion potpitanja na svaki odgovor! Ljudi se sturise objasnjavajuci a ti opet pitas! Eto objasnili ti ljudi, budi malo kreativan i nadji nesto slicno ovome sto ti Liga govori i to je to, samo ukljuci mozak malo!

Hvala svima i tebi nenade sutra cu aBd pricvrstiti plastiku ;)
Moze lock:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.