.nOKe je napisao(la):ja sam mu vec to objasnio preko pm
ne znam sto je opet postavio topic
Liga je napisao(la):Drug u pitanju je prepravka... sto znaci da trebas imati malo maste...
Ono sto vi ja uradio jeste, par komada "alu perforisane trake" (to ti je ona savitljiva sa rupicama) i napravis nosace kako ti pase...
nosace za prednja dva kaci na sarafe za deklo, a treci kaci na saraf zastitnog lima na turbini... a za poklopac, samo nadji adaprer sa dekla od golfa 4 TDI-a i stavi na stoje deklo, pa poklopac na njega...
eto sad nOke... mozes i ti sebi napraviti... :lol:
nadam se da sam pomogao...
Skrabo je napisao(la):Hvala drug a gdje mogu nabaviti tu alu traku perforisanu:icon_question:
Liga je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Hvala drug a gdje mogu nabaviti tu alu traku perforisanu:icon_question:
Na stovaristima gradzevinskog materijala... u OBI-u, PENY-u... isl...
Skrabo je napisao(la):Liga je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Hvala drug a gdje mogu nabaviti tu alu traku perforisanu:icon_question:
jel se tacno ovako zove ova traka ``alu perforisana traka``:icon_question:
nenad je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Liga je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Hvala drug a gdje mogu nabaviti tu alu traku perforisanu:icon_question:
jel se tacno ovako zove ova traka ``alu perforisana traka``:icon_question:
A j*o ga ti jesi ti neki tezak lik, imas milion potpitanja na svaki odgovor! Ljudi se sturise objasnjavajuci a ti opet pitas! Eto objasnili ti ljudi, budi malo kreativan i nadji nesto slicno ovome sto ti Liga govori i to je to, samo ukljuci mozak malo!