taxi tabla

taxi tabla

Član
ja sam vidjao u Fis-u,a vidio sam jednom i kod nas u gradu u autodijelovima,ali vjeruj mi da nikad nisam pitao kolika je cijena

Član
bilo je u fisu, mislim nekih 30 tak KM, uvijek proletim onim auto odjelom, da vidim sta ima, a da nije made in prc :lol:

Limpi je napisao(la):
bilo je u fisu, mislim nekih 30 tak KM, uvijek proletim onim auto odjelom, da vidim sta ima, a da nije made in prc :lol:

Jesil i ti to alergican na prc proivode cim ih vidis a tek kad dodirnes:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Član
30KM u fisu, jednom prilikom ja tjeo sebi kupiti jer sam bio popizdio svako zove kad ga treba negdje odvuci, aj ovdje aj ondje, hiljadu osoba, i ja tjeo kupiti i kad me zovne doci s tim na autu da se zijani :lol::lol:

elmir je napisao(la):
30KM u fisu, jednom prilikom ja tjeo sebi kupiti jer sam bio popizdio svako zove kad ga treba negdje odvuci, aj ovdje aj ondje, hiljadu osoba, i ja tjeo kupiti i kad me zovne doci s tim na autu da se zijani :lol::lol:

Dobro je to dok policija ne zaustavi, sto je najgore moze ti uletit neko na semaforu i reci ajd vozi me xD :lol: