IGY je napisao(la):tesko da to moze
mislim vise da je nemoguce
bobom4Motion je napisao(la):IGY je napisao(la):tesko da to moze
potpis, a ne odgovaraju tapacirun. od golfa 4 sa troja vrata na golfa sa 4, a da odg sa trice na cetvorku
xzone je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):IGY je napisao(la):tesko da to moze
potpis, a ne odgovaraju tapacirun. od golfa 4 sa troja vrata na golfa sa 4, a da odg sa trice na cetvorku
pa neodgovaraju zato sto su puno veca vrata to se logicki da skontati al hajd nebitno.ovako vrata u golfa 3 i 4 su slicne velicine ako ne i ista pa ako bi se moglo preraditi.i da moj golf je sa 4 vrata..
bobom4Motion je napisao(la):xzone je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):IGY je napisao(la):tesko da to moze
pa neodgovaraju zato sto su puno veca vrata to se logicki da skontati al hajd nebitno.ovako vrata u golfa 3 i 4 su slicne velicine ako ne i ista pa ako bi se moglo preraditi.i da moj golf je sa 4 vrata..
ma sve je to ok da su razlicite velicine sa 3 i sa 4 vrata,niko nije glup toliko da ne skonta. al opet mislim da ne moze, ali ti pokusaj ako mislis da moze
legionar je napisao(la):Znas sta ce ti praviti problem, debljina taparirunga , pogotovo gore gdje se naslanjaju tapacirunzi na tablu, ako kontas sta hocu da kazem