Tapaciranje vrata Golf V

Tapaciranje vrata Golf V

Član
Bacio bi one dijelova na vratima što je sad kao platno u kožu, jerbo idu kožna sjedišta...Eh sad jel to neki posao bil se mogao odraditi u nekoj diy verziji ili za to treba neki majstorčina...i koliko takav znalac uzima za taj posao?

N

nenad

Ja sam sebi sam radio komplet tapacirunge, ali je kod mene sve ravno, tako da i nije tesko. Ako hoces da ti se profi uradi idi u M-Gratex, ja sam skoro odvezo sestrinu Astru da urade presvlake i ljudi su majstori svog posla.

Član
ja mislim da ce ti trebat neko ko je profi za ono,jer je na vidnom mjestu i bas treba fino odradit:cool:

Član
nenad je napisao(la):
Ja sam sebi sam radio komplet tapacirunge, ali je kod mene sve ravno, tako da i nije tesko. Ako hoces da ti se profi uradi idi u M-Gratex, ja sam skoro odvezo sestrinu Astru da urade presvlake i ljudi su majstori svog posla.

i koliko izadju presvlake komplet kod njih? mene interesuje stof neki nista koza...
bas extra ispalo? i koliko traje ugradnja? ;)

Član
Limp je napisao(la):
nenad je napisao(la):

i koliko izadju presvlake komplet kod njih? mene interesuje stof neki nista koza...

imas na netu web site od M gratex, imas cijene i imas broj telefona,mozes se narucit kod njih,,, proguglaj malo pa ces naci sve:cool::cool:

Član
nenad je napisao(la):
Limp je napisao(la):
nenad je napisao(la):

Ove sto su radili u Astri su 150km sa 2 godine garancije, dosta dezena, materijala, od koze, eko koze, alkantare...
Dogovoris sa ljudima sta hoces, oko 7 dana traje izrada i jave ti kada bude gotovo, postavljanje traje oko 4 sata.
a oni imaju mjere i sl... ne trebas ici gore da narucis da se radi? samo na ugradnju? i jesu li dezeni ovi sa veb stranice? hvala na odg drug ;)