Imaš pravo, pa da sjebem onako predobar interijer :icon_smile:ArminM je napisao(la):ja mislim da ce ti trebat neko ko je profi za ono,jer je na vidnom mjestu i bas treba fino odradit![]()
nenad je napisao(la):Ja sam sebi sam radio komplet tapacirunge, ali je kod mene sve ravno, tako da i nije tesko. Ako hoces da ti se profi uradi idi u M-Gratex, ja sam skoro odvezo sestrinu Astru da urade presvlake i ljudi su majstori svog posla.
Limp je napisao(la):nenad je napisao(la):Ja sam sebi sam radio komplet tapacirunge, ali je kod mene sve ravno, tako da i nije tesko. Ako hoces da ti se profi uradi idi u M-Gratex, ja sam skoro odvezo sestrinu Astru da urade presvlake i ljudi su majstori svog posla.
i koliko izadju presvlake komplet kod njih? mene interesuje stof neki nista koza...
bas extra ispalo? i koliko traje ugradnja?![]()
a oni imaju mjere i sl... ne trebas ici gore da narucis da se radi? samo na ugradnju? i jesu li dezeni ovi sa veb stranice? hvala na odg drugnenad je napisao(la):Limp je napisao(la):nenad je napisao(la):Ja sam sebi sam radio komplet tapacirunge, ali je kod mene sve ravno, tako da i nije tesko. Ako hoces da ti se profi uradi idi u M-Gratex, ja sam skoro odvezo sestrinu Astru da urade presvlake i ljudi su majstori svog posla.
i koliko izadju presvlake komplet kod njih? mene interesuje stof neki nista koza...
bas extra ispalo? i koliko traje ugradnja?![]()
Ove sto su radili u Astri su 150km sa 2 godine garancije, dosta dezena, materijala, od koze, eko koze, alkantare...
Dogovoris sa ljudima sta hoces, oko 7 dana traje izrada i jave ti kada bude gotovo, postavljanje traje oko 4 sata.