Tabla Passat 4, Golf 3, Polo 6N u Golf 1 ??

Tabla Passat 4, Golf 3, Polo 6N u Golf 1 ??

Član
Ljudi mogu izabrati, koja ide s najmanje muke ? Ova od Pola mi se cini najednostavnijom, onaj Polo s guzicom mislim da je 6N. Sta jos ide uz tablu osim prekidaca, kako kmh sajla ? Kod mene je 1.6d.

Član
Znam da je zajebancija, je l' taj pinjom mora biti od Pola i odgovara li on dole da se usteka u mjenjac ?? Je li skupa 100 km sa svime ??

pinjon ti pase od mk3,Pola,Seata...
ako dobijes komplet tablu sa instalacijom i grijanjen nije puno, nisu to vise stare cijene gdje su bubali kolko su htjeli, sad mole da prodaju...

Član
ako ces vec uzet tablu od Pola mozda je bolje da ganjas od ovog kao kod mene, 6n2 je oznaka, ne znam kakve su cijene ali je ljepsa od 6n. Ja sam vec vidio tablu od 6n u kecu, fino izgleda, mislim da je bio i jedan golf na forumu koji je imao tablu od 6n Pola. Zajebancija je za pinjon, ali pase i od passata delfina takodje, eto emir ti je naveo jos od kojih auta pase

Član
Danas sam isao gledati, ima seat cordoba, rekao mi je covjek ako cu ja skinuti 100 km sve da pokupim, prekidace, airbage, klapne sve. Tesko je naci tu 6n2, a i skuplja je sigurno, ne igra mi ulogu toliko izgled, hocu da ne vibrira kad je hladno i da imam puhalo na sredini :icon_biggrin: