T ili K: Lip za golf mk1!

T ili K: Lip za golf mk1!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eto u naslovu sve pise, evo i slika:

d5cc23d38875c7c64d21_large_18.jpg

Član
tesko ces to naci, ja sam sebi na golfu improvizovao malo, uzeo od golfa II onaj plitki, i malo ga osjekao sa strana, dobio isto ovako,bas extra izgledalo
eto za nuzdu mozes tako, dok ne nadjes origigi:cool:

Član
ma nacuo sam da negdje u sarajevu u autodjelovima ima novih po 7km al ne znam tacno gdje pa reko da vidim znal neko drugi il ako ima da proda :icon_smile:

evo upravo stigla informacija da ima u velasu ili anet-u. mozel mi iko objasnit gdje se to nalazi (ili jos bolje da mi da tacne adrese pa da se navigacijom doguzeljam do tih lokacija :cool:) ...

Član
vecina autodijelova narucuje dijelove iz velasa, ako imas koga tu u blizini otidji pa nek ti naruci;)

Član
eddo je napisao(la):
ma nacuo sam da negdje u sarajevu u autodjelovima ima novih po 7km al ne znam tacno gdje pa reko da vidim znal neko drugi il ako ima da proda :icon_smile:

evo upravo stigla informacija da ima u velasu ili anet-u. mozel mi iko objasnit gdje se to nalazi (ili jos bolje da mi da tacne adrese pa da se navigacijom doguzeljam do tih lokacija :cool:) ...

Bilo je u anetu, 6-7 maraka je kostao. Ulica Topal Osman Pase bb, to je ulica koja sa glavne ulice (od zgrade Elektroprivrede) vodi prema Zeljinom stadionu. Odprilike na pola ulice sa lijeve strane imas Opel salon i tu ti je anet.

Ne znam jesu li ovi brojevi jos aktuelni ali pokusaj nazvati pa provjeriti

tel: 033 713-490
mob: 061 274-381

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.