Član
Yu Zhenhuan, ima 32 godine i 96 posto tijela prekrivenog dlakama. Nakon što nije uspio dobiti ulogu u željenom filmu, odlučio se na novi korak - plastičnu operaciju.
Čovjek majmun bio je uvjeren da će upravo zbog svoje dlakavosti osvojiti glavnu ulogu u televizijskoj adaptaciji kineskog klasika Putovanje na Zapad, u kome je trebao igrati majmuna, ali na njegovo iznenađenje režiser ga je odbio jer nije dovoljno atraktivan.
"Mislio sam da sam najbolji kandidat jer izgledam kao majmun i nadimak mi je majmun-čovjek", ispričao je Kinez.
"Pročitao sam knjigu i pronašao profesionalnog frizera da me pretvori u pravog majmuna. Ipak, ispao sam na audiciji jer nisam dovoljno "dobro" izgledao."
Gonjen željom za uspjehom, Yu je spreman za novi potez.
"Operativnim zahvatom riješit ću se dlaka i postati ljepši "majmun", tako da će režiser požaliti zbog svoje odluke", uvjeren je ovaj muškarac.
Prema riječima plastičnog hirurga, Yu će morati operisati oči, nos i usne.
Zhenhuan je postao poznat već sa sedam godina kad je glumio u filmu Little Hairy Boy's Treasure Adventure, a njegova djevojka za sada nema primjedbe na "dlakavi" izgled svog dečka.