daki Legend 04.07.2008 #1 Motor: 3.0L straight six engine + supercharger Snaga: 375hp (280kW) i (420Nm)
Bocky Član 04.07.2008 #2 dobar pravo, kad se zamisli samo 375ks, neukrotiva zvijer.... samo mi se ne svidjaju oni dupli maglenjaci..... daki, sto je tebe krenulo nesto u zadnje vrijeme po BMW-u, jel' bolji od Focusa .....
dobar pravo, kad se zamisli samo 375ks, neukrotiva zvijer.... samo mi se ne svidjaju oni dupli maglenjaci..... daki, sto je tebe krenulo nesto u zadnje vrijeme po BMW-u, jel' bolji od Focusa .....
daki Legend 04.07.2008 #3 Bocky je napisao(la): dobar pravo, kad se zamisli samo 375ks, neukrotiva zvijer.... samo mi se ne svidjaju oni dupli maglenjaci..... daki, sto je tebe krenulo nesto u zadnje vrijeme po BMW-u, jel' bolji od Focusa ..... Kliknite za proširenje... Edis Jasarevic (31) - Last updated 12-19-2006, 06:48 PM Positive: dobar topic o BMW istoriji Kliknite za proširenje... Kad sam ikad ja pisao o BMW-u.
Bocky je napisao(la): dobar pravo, kad se zamisli samo 375ks, neukrotiva zvijer.... samo mi se ne svidjaju oni dupli maglenjaci..... daki, sto je tebe krenulo nesto u zadnje vrijeme po BMW-u, jel' bolji od Focusa ..... Kliknite za proširenje... Edis Jasarevic (31) - Last updated 12-19-2006, 06:48 PM Positive: dobar topic o BMW istoriji Kliknite za proširenje... Kad sam ikad ja pisao o BMW-u.
Sporting Član 13.07.2008 #5 Ne znam meni se ovo auto nikad nije svidjalo, pa evo ni sad bez obzira sto je dodatno preradjen