Sudar Motora i Audi 80 na husinu

Sudar Motora i Audi 80 na husinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pred ponoć u subotu, u naselju Ljubače, poginuo je motociklista Dalibor Šimić (30) iz Tuzle. U istoj saobraćajnoj nesreći teško je povrijeđen Šemso Hrustić, a lakše povrede dobio je Fazlija Hrustić, oba iz Vlasenice. U ovoj nesreći audi 80 njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Šemso Hrustić, udario je u motocikl hondu (990-J-011). Prilikom udesa motocikl je uništen, a velika materijalna šteta načinjena je i na audiju. Istraga o uzrocima ovog udesa je u toku. (V.J.-Oslb)

Član
dočepaju se motora i voze ko luđaci nije ni čudo što udaraju u auta i njih auta jer npr. kad se uključivaš na magistralu motor ako ide 180 teško ga i primjetiš da ide,pojavi se odjednom,sve je više ovakvih slučajeva,ko god sjedne na motor i vozi ludo netreba ga žaliti sam je sebi izabro čim će se ubiti....

Legend
Deyo je napisao(la):
Ma na Husinu se ne zna ko pije ko plaća, možda nije ni motorista u potpunosti kriv, gdje se mogu vidjeti rezultati istrage :)? Svugdje piše istraga u toku, i to je to...

Sjedio u Madoni, pili, i krenu iz kafane potegnu se, drugi se motor vrati u svoju trkau, oni nije uspio. Brzina cca 200km/h

Član
288pqbr.jpg

Alkohol i motor 90% smrt! Kad god sam popio koje pivo, ostavio sam motor parkiran, uzeo taxi i kuci, jer pjan covjek na motoru, brate povuce te gas nevjerovatno!!!!!!

Član
vidim da svako iznosi svoju verziju dogadjaja i znam da pogresno tumaci vas 98% posto neznate kako se tocno dogodilo.
prvo se nije dogodilo na husinu neg na ljbacama kod skladista megamix tj osnovne skole ljubace.
vozac audija 80 je bio pod uticajem alkohola i skrenuo je u drugu traku pri cemu je udario u dlibora.
neki govore trkali se vozio je prebrzo nije tako blo je da je prije njega prijatelj otisao sto ga je vec dalibor upozorio da je cesta sklizava i da polako vozi jer je dalibor bio veoma iskusan vozac njegova udaljina od starta do udesa je bila maximalno 100metara.
svi krivite motoristu malo se informisite pa onda tako govorite nisu uvijek motoristi krivi.

Legend
dejan.t je napisao(la):
vidim da svako iznosi svoju verziju dogadjaja i znam da pogresno tumaci vas 98% posto neznate kako se tocno dogodilo.
prvo se nije dogodilo na husinu neg na ljbacama kod skladista megamix tj osnovne skole ljubace.
vozac audija 80 je bio pod uticajem alkohola i skrenuo je u drugu traku pri cemu je udario u dlibora.
neki govore trkali se vozio je prebrzo nije tako blo je da je prije njega prijatelj otisao sto ga je vec dalibor upozorio da je cesta sklizava i da polako vozi jer je dalibor bio veoma iskusan vozac njegova udaljina od starta do udesa je bila maximalno 100metara.
svi krivite motoristu malo se informisite pa onda tako govorite nisu uvijek motoristi krivi.

Momak sto je bio sa njim u Madoni kaze da su sjedili pili, i da su otisli da se potegnu, i da rekao je da je to bilo 300 metara od mjesta gdje su pili. Obzirom da znam dje je madona a gdje ljubace toliko i ima. Prisutni koji su se tu nasli rekli su da su obilazili neka kola i da se taj tip vratio u traku a dalibor nije stigao, i tako dalje ....

Posto kupio po to prodao. Tako kazu ljudi koji su tu noc tu bili. Tako da sam i napisao ono sto sam se raspitao. A kriv je kako da nije, koliko je brzo vozio, i sta je redio u suprotnoj traci. Pili su, pa sta su onda radili na motorima !!!

Član
ovo sto sam napisao pricao je momak sto je isao sa njim tj momak na drugom motoru.
stoji da su pili ali ne i trkali post je taj drugi morao poci do svoje prodavnice nest uzeti tako da je dado krenuo sa njim onak da se provozaju oba cak je njega dalibor upozorio daj cesta skliska.
udaljina diska madona i lica nesrece ima sigurno kilometar i pol cak mozda i vise.
pri povratku od starta pa do nesrece ima max sto metara ovaj drugi nije vidio kada je ga pokupio posto je prije otisao njega i kada je dosao vidi da njega nema zvao ga nist nejavlja se i kada se vratio imao je sto vidjeti.
to sve tako prica taj momak kako se dogodilo pa sada nek sudi ko hoce glavnom jedan mladi zivot je ugasen pa cijom god greskom.

ko ga god poznavao zna ga po dobru i osmijehu na licu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.