Sudar motocikla i ˝Audija˝ kod RK Omega

Sudar motocikla i ˝Audija˝ kod RK Omega

Administrator
Sedamnaestogodišnji E.H. iz Tuzle zadobio je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 12:45 sati u Univerzitetskoj ulici, u neposrednoj blizini RK Omega u Tuzli.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali šezdesetšestogodišnji I.T. koji je bio za upravljačem automobila ˝Audi˝(njemačkih registarskih oznaka) i E.H. iz Tuzle koji je upravljao motociklom ˝Gilera˝. Motociklisti su ljekari u UKC-u Tuzla konstatovali lakše tjelesne povrede. Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici policije PS Zapad.

SLIKE NA LINK ;)

http://www.tip.ba/2010/09/07/sudar-motocikla-i-%CB%9Daudija%CB%9D-kod-rk-omega/

Član
ovi na ovim vespama su najopasniji neznam ko je kriv ali ovde kod nas malo nepažnje i mogo
bi stalno da udarim nekog na vespi stojiš na semaforu i taman krećeš on te pretiče i mota naglo ispred tebe ili slično
po gradu se lijepe za gepek a u subotu me jedan preteče sa desne strane....

Član
Bio sam na mjestu udara tacnije odmah iza kretena koji je ovo uradio... Tuzlaci ce znati o kojoj je raskrsnici rijec, medjutim mene je fascinirala glupost vozaca koji je zelio da napravi polukruzno, pazite sad, da presijece sve 4 trake da bi krenuo nazad prema zgradi Vlade TK... Ja sam cekao direktno iza njega da skrenem za omegu i samo sto je ovaj krenuo, presjekao je put momku i momak je pao, na prvi pogled je lezao nepomican ali je onda nakon jedno 20-30 sec. reagovao i hvala Bogu ustao. NE znam kako polazu ovi u inostranstvu al brate mili kakav god da si vozac, treba ti min 15 IQ da bi skontao da ono sto je on pokusao, ne mozes izvesti bez posljedica.

Član
nazalost nam je takvo stanje u gradu, da cesce pritisnes kocnicu nego gas... al sve dok je ovakvih debila i bice sranja po gradu:icon_mad::icon_mad:

Član
ja bi ga gonio do bozije kuce za povrede za pretprljeni strha za sve drmno bi mu bar 2 ovakva audija kad nema tobe u tim godinama..izgleda neko skonto i od foteljasa da su nam vozaci stoka pa i biciklisti moraju nosit kacige zbog budala

Trozic je napisao(la):
ovi na ovim vespama su najopasniji neznam ko je kriv ali ovde kod nas malo nepažnje i mogo
bi stalno da udarim nekog na vespi stojiš na semaforu i taman krećeš on te pretiče i mota naglo ispred tebe ili slično
po gradu se lijepe za gepek a u subotu me jedan preteče sa desne strane....

http://skuteri.com.ba/sf/forum_posts.asp?TID=2264

Eto ko je kriv, niko drugi nego dijasporas ;)