Sudar kod hotela Tuzla - tezak !

Sudar kod hotela Tuzla - tezak !

Legend
Sudar tri ˝opel astre˝ kod hotela ˝Tuzla˝

U saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala tri automobila, a koja se dogodila u četvrtak oko 22 sata na križanju ulica ZAVNOBIH-a i Obala zmaja od Bosne, u neposrednoj blizini hotela ˝Tuzla˝, dvije osobe su lakše povrijeđene i pričinjena je veća materijalna šeta.

Sudar tri ˝opel astre˝

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali dvadesetčetverogodišnji R.Z. iz Tuzle koji je upravljao automboilom ˝opel astra˝(TA277-556) vl. doo Jelavka, dvadesetšestogodišnji M.D. iz Tuzle koji je bio za volanom ˝opel astra-e˝(554-T-978) i tridesetogodišnji P.D. iz Tuzle koji je bio za upravljačem ˝opel astra-e˝(njemačkih reg. oznaka TUD-P580).

U ovoj nesreći vozači M.D. i R.Z. zadobili su povrede koje su ljekari u UKC-u Tuzla okarakterisali kao lakše, te su nakon ukazane pomoći pušteni kući. Uviđaj na mjestu događaja izvršili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla.

saobracajna-nesreca-12.jpg

saobracajna-nesreca-22.jpg

saobracajna-nesreca-31.jpg

saobracajna-nesreca-41.jpg

Legend
Ja sam mislio da u ovoj bijeloj astri nije niko prezivio. Sreca pa su samo lakse ozljede.

Legend
Neko je prosao kroz crveno, kako sam ja uspio skontat po tragovima crvena astra je isla od bulevara pored HT prema raskrsnici, a bijela je isla od dzamije prema HT. I tu su se nasli. Na ovu staru astru naletila je bijela nako sudara sa crvenom.

Legend
da ova bijela je najgore prosla,jos ovo je taxi kako ja znam,imaju 3 ovakve astre i sve su u losem stanju,tako da sreca da su svi ostali zivi u njoj...

Administrator
jeste dario... bijela je taxi ako se ne varam sa onom velikom taxi tablom sto je postavljena po duzini krova i u uzasnom su stanju... sad je jedna manje...

Član
Kako sma ja cuo sinoc, karavan je isao od dzamije prema merkatoru, krajnja lijeva traka, i prosao kroz crveno, tu naletio na ovu astru g koja je skretala lijevo od omva prema hotelu tuzla, odbacio je nazad, i onda pokupio usput i ovu stariju astru....

Član
Jesu se sastavile svaka cast, ova crvena najvise najebala jos malo pa motor uso u krilo vozacu...Kad nema semafora bude udes kad ga ima isti djavo :p