stop svijetla????

stop svijetla????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
auto Golf KEC i vec sam jednom zatamnio stop svijetla samo gornji red crnim i danas dobro izgleda ali mi je dosadilo pa sad hocu da zacrvenim komplet stopke.Pa kako da se rijesim ovog crnog sto sam zatamnio,da li smijem vodobrusnim :icon_rolleyes:.I jos nesto kojom bojom se uradi ovo crno na gepeku,jel mat ili sjajni..hvala
[attachment=25974]
PS:ali da se vidi kada dajem zmigavac,kocim itd.

Član
ovo ti se radi matom na gepeku... a to da skines probaj prvo uljanim razredjivacem ako nemogne probaj sitnim vodobrusnim

LSD

Član
roki_actros je napisao(la):
Samo benzin na krpu i nemas brige...;)

i poslije obloge za ruke...jer se ukoce prsti od trljanja :lol::lol::lol:
a mislim da ih ne mozes sprejem ucrveniti kao ove na ovom kecu......opet nezzz ako uspijes javi kako si odradio da i ja sebi odradim:cool:

Član
znaci benzin
@LSD kako ih je ovaj zacrvenio ili postoje fabricke ovakve??
sta kazete za ovo na gepeku???

Član
Ma moze i nitro tazredjivac nece ih ostetit mada on nagriza plastiku al moze proci i snjim,ipak bolja varijanta benzin ako vec moze....:icon_smile:

Farbas crvenim transparentnim sprejom ides u vise slojeva dok ne dobijes zeljenu boju, posle citav stop predji sa 2 sloja bezbojnog laka i bit ce super.....;)

Ovo na gepeku fabricki je dolazilo u mat crnoj boji, ljepse izgleda nego da je sjajni lak, mat djeluje kao da je plastika ...:icon_smile:

Ako imas manjih parnica na stopu il ne uspijes skinut do karaju tu crnu uzmi neki fini fodobrusni i nakvasi sa vodom i malo istrljaj,al gledaj da granulacija bude preko 1000 i da ne pretjeras i zaparas ga, kad naneses lak sitne parnice od smirglanja nestaju i bit ce sjajn ....

Član
adi187 je napisao(la):
Ma moze i nitro tazredjivac nece ih ostetit mada on nagriza plastiku al moze proci i snjim,ipak bolja varijanta benzin ako vec moze....:icon_smile:

Farbas crvenim transparentnim sprejom ides u vise slojeva dok ne dobijes zeljenu boju, posle citav stop predji sa 2 sloja bezbojnog laka i bit ce super.....;)

Ovo na gepeku fabricki je dolazilo u mat crnoj boji, ljepse izgleda nego da je sjajni lak, mat djeluje kao da je plastika ...:icon_smile:

Ako imas manjih parnica na stopu il ne uspijes skinut do karaju tu crnu uzmi neki fini fodobrusni i nakvasi sa vodom i malo istrljaj,al gledaj da granulacija bude preko 1000 i da ne pretjeras i zaparas ga, kad naneses lak sitne parnice od smirglanja nestaju i bit ce sjajn ....
Sve ti covjek rece ;)

Član
Narode ja se izvinjavam sto ovako upatadam ,mozda prekidam temu ,moze li mi neko reci gdje mogu da nadjem ovakve farove za audije[attachment=26068]

Član
:lol: drug nemoj u svakoj temi pitati za farove, ako želiš ,otvori novu o tome u odgovarajućoj rubrici i tamo pitaj , a to imaš u taxi-baru...

Legend
kako skinuti su ti vec rekli momci

a kako zacrveniti,evo jedna varijanta :

http://www.lamin-x.co.uk/installrear.htm

a druga bi bila isto transparentni lak sa crvenim tonom

Član
enesss je napisao(la):

:icon_eek: ova folija je sjajna ali gdje je nabaviti bolje je 100 puta od transparentnog.I na onom gore Kecu sigurno je ovako radjeno

Legend
_vwfan_ je napisao(la):
enesss je napisao(la):

:icon_eek: ova folija je sjajna ali gdje je nabaviti bolje je 100 puta od transparentnog.I na onom gore Kecu sigurno je ovako radjeno

bilo je govora bas o tome gdje kupiti u nekoj temi o zatamnjivanju,prelistaj malo nazad u "exterijeru"

neki su govorili da ima llumar ili 3m ali kod nas ih nema za kupiti , al opet trebalo bi se raspitati,meni treba ista al u zutoj transparentnoj

ako ne uspijes naci, i budes morao transparentnim lakom , ne moras uzimati spray jer su losije kvalitete,u prodavnicama boja i lakova ti mogu zamijesati i razrijediti crveni lak da bude transparentan,uzmes malo skuplji 2K lak i bice to kako treba

Član
enesss je napisao(la):
_vwfan_ je napisao(la):
enesss je napisao(la):

bilo je govora bas o tome gdje kupiti u nekoj temi o zatamnjivanju,prelistaj malo nazad u "exterijeru"

neki su govorili da ima llumar ili 3m ali kod nas ih nema za kupiti , al opet trebalo bi se raspitati,meni treba ista al u zutoj transparentnoj

ako ne uspijes naci, i budes morao transparentnim lakom , ne moras uzimati spray jer su losije kvalitete,u prodavnicama boja i lakova ti mogu zamijesati i razrijediti crveni lak da bude transparentan,uzmes malo skuplji 2K lak i bice to kako treba

sta mislis o onoj foliji sto dobijes u mesnici kad kupis meso crvena izgleda dobra ali kako je zalijepiti:icon_question: Jest ideja malo blentava ali treba pokusati..hvala na pomoci

Član
ja sam skidao pomocu spreja za karburatore,,ono sve zivo cisti,,hehe,,,moze i razredjivacem sto posto,,,samo pomalo,,spuzvicu i trljaj,ne bi ti preporucio da brusis,ni jednim papirom,,pokusaj ovako kako sam ti rekao,uspjeva sto posto,,ja sam isto radio,prvo zatamnio,pa onda crvenio,radi se o istom autu;););)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.