stilo, presvlake

stilo, presvlake

Član
Zelim da uradim presvlake u Grdačcu, auto je metalic sivo, takodjer ce imati crnu foliju preko haube i krova. Mislio sam da uradim sjedista u crno sa bijelom linijom po sredini i tapacirunge na vratima sa strane u bijelo, cijenio bi svacije misljenje i prijedloge. Presvlake sjedista bi trebale da izgledaju kao na slici.

[attachment=34501]

Prilozi

• shapeimage_4.png
    shapeimage_4.png
    49,4 KB · Pregleda: 27
Član
badboy je napisao(la):
nemoj brate tapacirug u vratima u bijelo ....

ovo na slici moze proci

ma i ja kontam da je crno auto moglo bi to ovako mi ne ide,mozda je najbolje da uradim u tamno plavoj boji u kojoj i jeste,ako bude te boje...

Član
Ima na forumu adi187, isto vozi Stila i uradio je slicnu kombinaciju tapacirunga. Potrazi njegovu temu

Član
Eto iz gratexa i dvije godine garanciju dobijes ;)
[attachment=34541]
[attachment=34542]

Prilozi

• ST 12.jpg
    ST 12.jpg
    53,9 KB · Pregleda: 23
  • STILO SJEDISTA 6.jpg
    STILO SJEDISTA 6.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 23
Član
adi187 je napisao(la):
Eto iz gratexa i dvije godine garanciju dobijes ;)

ovako sam isto i odradio, na slici ni blizu dobro ne izgleda ko uzivo, prezadovoljan sam, rade ljudi super... bice slika veceras al na garazi :D

Član
Ja bih radije uradio kombinaciju crno-sivo nego crno-bijelo. Jedna od solucija bi bila da se uradi šav na bočnim stranama sa umetcima druge boje. Bijela boja je ipak presvijetla i veoma teška za održavanje.

Aleee aleeeeeeee ;)

Član
Ovo sto si ti stavio na slici je vaga u suvozacevom sjedistu presvlaka nema nikakve veze sa njom :icon_rolleyes:

A za Air bag sa strane gdje je rasijeku kozu pa prosiju neku traku i koncem obrade da moze lako popucat ako ne daj Boze ustreba AIR bag al to moras reci da ti urade tako ;)

Mada je pri aktivacij air baga velika udarna sila pa puca presvlaka bez obzira od cega je...

Vidim kod njega nisu ove proreze na presvlaci ni stavljali,vjerovatno nema toliko potrebe za tim al et ako kazes uradit ce ti ;)

Član
adi187 je napisao(la):
Ovo sto si ti stavio na slici je vaga u suvozacevom sjedistu presvlaka nema nikakve veze sa njom :icon_rolleyes:

A za Air bag sa strane gdje je rasijeku kozu pa prosiju neku traku i koncem obrade da moze lako popucat ako ne daj Boze ustreba AIR bag al to moras reci da ti urade tako ;)

Mada je pri aktivacij air baga velika udarna sila pa puca presvlaka bez obzira od cega je...

Vidim kod njega nisu ove proreze na presvlaci ni stavljali,vjerovatno nema toliko potrebe za tim al et ako kazes uradit ce ti ;)

iskren da budem nisam o tome ni razmisljo, usput usili su malu etiketu airbag na sjedista tako da mislim da su airbag friendly presvlake a ko sto i sam kazes mislim da za tim nema potrebe te da ce vako popucat