Član
Ovako vam izgledaju Mostarske ceste nakon male kise , ova rupa se napravila ima mjesec i vise dana i niko nista ne radi da je ukloni niti bilo sta , samo malo mjestani stave nasipa nekog i to je to.Maloprije sam morao brzo stici na jedno mjesto ida ne kruzim kroz cijeli grad je vec kasnim sam lagano kroz ovu rupu ali je auto pocelo malo slajdrati i zabacilo me na desnu stranu i negdje je orgebalo felge desnu.
Moje pitanje sta bi i kako ucinio sada , mislim se zaliti nekome ili tuziti puteve , kako ide procedura , nije to zbog felge , *ebes felgu , neo radi bezobrazluka i zato sto niko nista nece u ovoj *ebenoj drzavi da uradi da se pocne mijenjati situacija svi sute i nadaju se...!!!!!!!
Svaki odgovor dobro dosao , zna li neko kako da ovo obavim na bljesak.info da posaljem ili jos neke stranice (portale)..
p.s:Ovo je dan od puteva glavnih tj.imaju dva koja vode do skole!!!!
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL][/IMG]
Moje pitanje sta bi i kako ucinio sada , mislim se zaliti nekome ili tuziti puteve , kako ide procedura , nije to zbog felge , *ebes felgu , neo radi bezobrazluka i zato sto niko nista nece u ovoj *ebenoj drzavi da uradi da se pocne mijenjati situacija svi sute i nadaju se...!!!!!!!
Svaki odgovor dobro dosao , zna li neko kako da ovo obavim na bljesak.info da posaljem ili jos neke stranice (portale)..
p.s:Ovo je dan od puteva glavnih tj.imaju dva koja vode do skole!!!!
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]