staklo fara, moze li se kupiti posebno??

staklo fara, moze li se kupiti posebno??

Član
Ljudi treba mi jedno staklo od fara kristalnog Golf 1,2 pa me interesuje moze li se ono kupiti posebno:icon_question: hvala

Član
koliko ja znam ne moze,ja vidio temu,reko da ti se oduzim za tablu,imam ja cini mi se dva stakla,ali su obicni farovi,,,za kristalne ne vjerujem da se moze kupit posebno,bar ja do sada nisam nigdje cuo

Član
ima se kupiti u auto shopu kod auto pijace wisa..... sto sam ja gledao od golf 1 do golf 4 cjena je od 15 pa do 24 KM po komadu

Član
ima li za bmw e30,FK farovi sa angel eyes?
treba za unutrasnji far,onaj bez sociva...
ak neko zna,bio bih zahvlan dA napise;)

Član
jeste ima..onaj chuning shop kod auto pijace ..i wisa ..tu sam gledao..ima dosta ti stakala od farova razni vrsta

Član
Jeste onaj auto shop kod Wise u Sarajevu cijena od 15 do 25KM,a imas nedeljom i na autopijaci takoder ;)

Član
ako neko bude isao,ak nije frka da uzme br pa mi posalje na pm il napise ovdje u temi,da ne dolazim bezze iz zenice
hvala unaprijed;)

Član
_vwfan_ je napisao(la):

odes kod staklara i covjek ti odreze za par markica sta hoces
komsiji dusmani polupali stakla na kockici i da nisam vidio svojim ocima ne bih ti ovo šaro

Član
niksa je napisao(la):
_vwfan_ je napisao(la):

odes kod staklara i covjek ti odreze za par markica sta hoces
komsiji dusmani polupali stakla na kockici i da nisam vidio svojim ocima ne bih ti ovo šaro

a ak nisu ravna stakla:D vanjski dio je suzen,pa se naglo siri i dalje,prema sredini ima oblik sociva;)
stavili smo mi sad ravno staklo,al nije to to