sta mislite??

sta mislite??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nije losa ideja, moglo bi se napraviti takmicenje kao u virtualnom tuningu, izvuku se parovi i onda pobjednici idu dalje...

Član
igro sam ja na fksinfo, pa se prekinu, tamo bilo dosta raje pa se igralo timski po 3...
a moze se igrati i po kup sistemu, sve kako se dogovorimo. tamo je bilo pravo dobro uradjeno. bila i liga i kup :D
eto ko je za, nek napise tamo na onom forumu, da vidimo kolko bi nas to bilo, pa da kontamo kak cemo dalje...

Početnik
kakve ba kladionice nema od toga nishta ... mi ovdje pobjegli od fudbala i kladionica sad mi trebash tu ... neke folove .... idemo odrastanje jeeeeedan dvaaaaa tri

Početnik
nishta otpisano ... sve sto se zove utakmica osim ako je repka nasha u pitanju ... ovde je meni bezze da se o tome diskutuje ... ljubitelji moto sportova se u principu razlikuju uvijek od ljubitelja ostalih sportova ... tako nemojmo to uhelacit .... kladionicari se tam na rapid ionako sve isti ljudi .. bezze kakat po 4umu

Član
Tipo16V je napisao(la):
nishta otpisano ... sve sto se zove utakmica osim ako je repka nasha u pitanju ... ovde je meni bezze da se o tome diskutuje ... ljubitelji moto sportova se u principu razlikuju uvijek od ljubitelja ostalih sportova ... tako nemojmo to uhelacit .... kladionicari se tam na rapid ionako sve isti ljudi .. bezze kakat po 4umu

Nismo bas svi i tamo i ovamo... A zasto mi sto smo kao ljubitelji auta, ne bi mogli na neki nacin sebi naci jos koju zanimaciju... Tu smo svi zbog auta, ali nije nam to jedina stvar kojom se u zivotu bavimo... Mislim da bi ovo bila jos jedna zanimacija za neke, ko nece da ucestvuje ne mora odmah ideju istjerati sa foruma, jer se mozda nekima i svidja...

Ovaj gore post mi je bas bezveze (sorry tipo), ali ako smo se mi okupili ovdje jer svi volimo auta i volimo ih sredjivati, to je jedna stvar, koja nas drzi na okupu, ali to nikako ne znaci da ne bi smjeli pricati i zabavljati se sa drugim stvarima na forumu... Ne kazem ovo samo sto se tice ovog predloga, vec uopsteno...

Meni bi bilo interesantno da recimo napravimo temu sa dobrim online igricama, neki od clanova bi se sigurno druzili i tamo i takmicili na neki drugi nacin... To opet nema veze sa autima, ali bi sigurno bila pozitivna stvar za raju sa foruma... I ovo je jedan od primjera... Ja sam cesto igrao bilijar online, sa ljudima iz cijelog svijeta, nije nesto korisno, ali se ubije vrijeme igrajuci i uz to se i poprica.... Sve je ovo primjera radi, da se ogradim prije nego me neko napadne, kakve online igrice i slicno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.