Sta kad vam isteKne registracija a nalazite se u inostranstvu?

Sta kad vam isteKne registracija a nalazite se u inostranstvu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nadjes nekoga sa istim autom, posaljes papire tablice i 50 km vise za registraciju i registrovano auto....

Član
menso je napisao(la):
ma ja mislim da mozes to sredit da posaljes tablice ili samo saobracajnu ovamo (das nekom malo jacem komsiji ili bilo kome u osiguranju 50KM) i registrovano ce ti biti auto bez tvog prisustva i icega...:icon_biggrin:

;)

Pretprošle godine sam ovako zato što mi se nisu davale pare za probne tablice, a mogu uvijek ovako, kao i većina nas, ali neću, nemam potrebe, više volim da mi se auto provjeri. Pošalji saobraćajnu po nekom ili dođi sam i lako ćeš naći nekog ko će ti ovo sve odraditi ovako.;)

Član
Problem je što je malo teže kod nas naći Nissan 350Z da staviš table na njega.:lol:
Probaj malo kontaktirati po osiguranjima , vjerovatno postoji neka štela da se registruje bez auta , ako ne ide , šlepa majka:icon_confused:

Član
djordjep je napisao(la):
Problem je što je malo teže kod nas naći Nissan 350Z da staviš table na njega.:lol:
Probaj malo kontaktirati po osiguranjima , vjerovatno postoji neka štela da se registruje bez auta , ako ne ide , šlepa majka:icon_confused:

e da vozi golfa 2 vec bi bio registrovan :lol:

Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
Hehehe...nije to problem!Barem u nas u BiH! Auto se registruje,a nije ni doslo na tehnicki!:cool:

hehehe to nije problem ni u Sloveniji cak :D samo 30€ se preda onima na tehnickom i ide to sve a auto se nalazi u BiH :lol: kazem ovo jer znam jedno auto koje se tako registruje :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.