Sta kad vam isteKne registracija a nalazite se u inostranstvu?

Sta kad vam isteKne registracija a nalazite se u inostranstvu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auto sa BH tablama se nalazi u Italiji,registracija istekla prije 7 dana,kakva solucija postoji da se auto dotjera u Bosnu,uradi tehnicki i registruje?Nije valjda da je slep sluzba jedini nacin :icon_question:

Član
RE: Sta kad vam istegne registracija a nalazite se u inostranstvu?

o tome treba se prije polaska na put povesti briga.

Član

pa sta to uradi :icon_biggrin:

Kako sam neodgovoran :lol: nisam bio u mogucnosti da ga dovezem na vrijeme,pitam ako neko ima neku ideju,nema potrebe za kritiku...

Član

ja se samo pitam zasto si istegao registraciju xD ;)

al vjerovatno da ces morati slepati, no vjerovatno ces saznati sta ti je raditi kad nazoves svoje osiguranje?

Evo ispravio sam samo za tvoju dusu ;) zvat cu ih sutra.Onako bezze pitam,mozda je neko imao slican problem,ili radi u osiguranju...

Član
imam i ja slican, tj imat cu ga ako se zapijem u petak i ne odem kuci :D tako da, ako neko zna, nek' se javi :D

MTR

Član
Slepa i natovari , nema sanse da ga na tockovima dovezes

mogu ti sutra poslat broj od Abece iz Kaknja , on vozi Ferrarije odavde na servis tamo ;)

prosli tjedan sam bio u splitu tj 7 i 8.05.2011 a registracija mi ističe tj istekla je 11.05.2011 i na granici mi je policajac rekao kao da nije preporučljivo prelazit granicu kad je ublizu istek registracije naove je par razloga bolest udes ili neko trece zadrzavanje to je upravo mislio na to ako dole zaglavim a istekne rega kako ga vratit u bih

Član
mene je danas upozorila na granici policajka da imam jos 5 dana osiguranja, znaci ne isplati mi se zajebavati, petak popodne u auto i gas u BiH...

Član
ma ja mislim da mozes to sredit da posaljes tablice ili samo saobracajnu ovamo (das nekom malo jacem komsiji ili bilo kome u osiguranju 50KM) i registrovano ce ti biti auto bez tvog prisustva i icega...:icon_biggrin:

Administrator
menso je napisao(la):
ma ja mislim da mozes to sredit da posaljes tablice ili samo saobracajnu ovamo (das nekom malo jacem komsiji ili bilo kome u osiguranju 50KM) i registrovano ce ti biti auto bez tvog prisustva i icega...:icon_biggrin:

a tehnicki, a slikanje na tehnickom...

Član
mah kao da to kod nas sve ide po ps-u poznajem bar 10 ljudi kojima je osiguranje 15 km udaljeno a samo daju saobracajnu da se registruje auto mrsko im maknut od kuce...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.