Sta je poptrebno od papira za atest motora?

Sta je poptrebno od papira za atest motora?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Papiri motora ak se ne varam :icon_biggrin:

Zovi neku stanicu za tehnicki pregled pa pitaj. Mislim da je oko 100 KM-ova atest, tako mi neko rece...

Član
podaci o porijeklu motora
racun o ugradnji motora ( kod neke firme ili mehanicara sta ima pecat da ti udari na svoj racun )
par slika automobila ( to ili rade na stanici teh pregleda ili npr. kao kod nas u ljubuskom salju te kod jednog fotografa da to uradi)
i naravno stotinjak kmica

Početnik
ovjerena kopija saobracajne, od auta iz kojeg je izvadjen motor, napravis kupoprodajni ugovor za taj motor, racun za ugradnju motora i sa tim papirima na atest, kosta oko 120 km, u Hidrogradnji...

Član
Mozda je sad drugacije ali ja sam prije dvije godine radio atest motora. Prilozio sam Racun od kupovine motora sa podatcima motora ( Br. motora, Kubikaza, Snaga u Kw) od registrovane radionice i racun za ugradnju motora. Kad su izmjerili auto i slikali, morao sam izvagat auto i to je to i morao sam se oprostit od 130 kmcica.

Član
bmwscaner je napisao(la):
podaci o porijeklu motora
racun o ugradnji motora ( kod neke firme ili mehanicara sta ima pecat da ti udari na svoj racun )
par slika automobila ( to ili rade na stanici teh pregleda ili npr. kao kod nas u ljubuskom salju te kod jednog fotografa da to uradi)
i naravno stotinjak kmica

i motor i auto naravno...:123: :icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.