Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Svim ucesnicima na Nedeljnom SR, u Sarajevu koji ce se odrzati na cesti kod termalne riviere na Ilidze sa pocetkom u 12 sati puno srece, i da ostvare sto bolje rezultate. zeli amk carbon team
Hvala, sretno i tebi, mislim da cemo mi biti u istoj klasi.
Veceras sam vozio u gradu pored nekog takvog Golfa kao tvoj, a on je pratio Fiata Coupe 20V Turbo. Kasnije se taj Fiat trkao sa Porsche Cayenneom Turbo i jako se dobro drzao. Naravno, Porsche je brzi, al ne previse. Ne znam jel to zbog trke u Nedjelju, al veceras pun grad nekih trkaca. Naletio sam na par njih, bilo zanimljivo...
ja dolazim u sa veceras... valjda nece polisss na mene odma naletit... valjda ce amk carbon bit tu negdje pa da vas upoznam sve.. dao mi je fele svoj broj pa se javim nekad veceras...
ja dolazim u sa veceras... valjda nece polisss na mene odma naletit... valjda ce amk carbon bit tu negdje pa da vas upoznam sve.. dao mi je fele svoj broj pa se javim nekad veceras...