daki Legend 16.01.2008 #1 Sretan rodjendan, sve naj bolje, i da se napijes veceras ko stoka, a onda po vozcku sto prije. Jos jednom sve naj bolje, puno srece, zdravlja i BMW-a
Sretan rodjendan, sve naj bolje, i da se napijes veceras ko stoka, a onda po vozcku sto prije. Jos jednom sve naj bolje, puno srece, zdravlja i BMW-a
bmwscaner Član 16.01.2008 #2 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 i od mene sretan brzdey i dabogda dobio taj M5
Faya_M5 Član 16.01.2008 #3 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 e hvala puno narode...nece se pit najvjerovatnije, ima vremena....a polazem u petak, tako da cemo vidjet...hehe...jos jednom hvala
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 e hvala puno narode...nece se pit najvjerovatnije, ima vremena....a polazem u petak, tako da cemo vidjet...hehe...jos jednom hvala
RCat Član 16.01.2008 #5 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 i od mene sve najbolje za 18ti.. a za petak ti drzim obavezno fige da uspijes od prve
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 i od mene sve najbolje za 18ti.. a za petak ti drzim obavezno fige da uspijes od prve
tibor987 Član 16.01.2008 #6 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 ajde sretan rodjendan kolega, i polozi to vise, da nam ubuduce mozes govorit svoje utiska auta, a ne rekao-kazao hehehe Sve najbolje, a ako ne polozis ne isplati ti se pojavljivat na forumu, odma po guzi dobijes hehehehe
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 ajde sretan rodjendan kolega, i polozi to vise, da nam ubuduce mozes govorit svoje utiska auta, a ne rekao-kazao hehehe Sve najbolje, a ako ne polozis ne isplati ti se pojavljivat na forumu, odma po guzi dobijes hehehehe
H HuKa Član 16.01.2008 #7 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjenda..... i napokon nece te moc vise zajebavat da nemas vozacki a pametujes .... puno srece na cesti...
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjenda..... i napokon nece te moc vise zajebavat da nemas vozacki a pametujes .... puno srece na cesti...
eddo Član 16.01.2008 #8 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjendan drug sve najbolje. don't drink and drive
Nikola Član 16.01.2008 #9 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjendan i sve najbolje sretno na vozackom i da polozis iz prve
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjendan i sve najbolje sretno na vozackom i da polozis iz prve
Faya_M5 Član 16.01.2008 #10 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 hvala jos jednom i ostalima...bice ba iz prve, mora...hehe @eddo: nikad ja ne pijem...ni za volanom, ni bez...
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 hvala jos jednom i ostalima...bice ba iz prve, mora...hehe @eddo: nikad ja ne pijem...ni za volanom, ni bez...
renault R-5 Član 16.01.2008 #11 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjendan i od mene i da polozis iz prve i da te vise ne zajebavaju
RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan rodjendan i od mene i da polozis iz prve i da te vise ne zajebavaju
Faya_M5 Član 16.01.2008 #12 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 hehe...i ja sam to reko...hvala na cestici...
D darko-gtd Član 16.01.2008 #14 RE: Sretan rodjendan Faya_M5 + 18 sretan ti rodendan i od mene sve najbolje