Sredstva za ciscenje bicikla

Sredstva za ciscenje bicikla

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
da vas pitam nesto?? cime vi ocistite biciklo ..al ono dobro...da li koristite neku tekucinu...cime felge cistite...da li stavljate nesto da se sjajji...meni ova moja stara sredstava dosadila :D:D:D ...da malo zabljesti oci drugima heheh

BHT Ovisnik
imam autopraonicu pa izvapiram,felge čistim tekućinom za felge,ili umem perametal,naspricam i odmah izvapiram,gume mazem glicerinom za gume,šamponiram šamponom za auta:cool:

Član
ok...imate vi tih sredstava...ja kad ga bas zaprljam...uzmem nafte pa na cetku i cistim...ram poslije prebrisem krpom...a gume isto naftom pa se sjaje...i kad pobrisem sve uzmem fino onaj sprej za unutrasnjost auta i naspricam malo da se sjaji ...i dan danas se sjaji a 2 god mu ..:lol::lol:

Član
Ja kad se bas uprlja, u dvoriste, spuzvica, slauf sa vodom i 100% ga okupam. Nakon toga ga ostavim satic-dva da se osusi negdje na vjetrometini i podmazem nakon toga lanac, mjenjace i sve sto treba i bude super takav...

Član
dobro to uradim kad uletim u blato..kao sto sam danas...vozamo se ja i drug i krenuli u duboku ...tamo ima planinarski dom ...a upeklo sunce .brate i nigdje hlada...a mi pored puta vidim hladovina brate ubila se za nas...al sad treba prec potok...i haj drug ce prvi a kod njega tanke gume...krenu on kad napola stade i smoci se sav..a ja sa onim "teretnim "gumama sare duboke bogte ..preso lake sale nigdje ni zaslajdro ...al kad sam se vraco malo se zajjj pa ga isprljo i onda naidje sleper i sva prasina u mene...sav bijel bio bajk...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.