Sreca u nesreci

Sreca u nesreci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako ja danas kreno sa posla, kad cujem ja neko buku. Ubrzam do 60, kad ono tutnji... sve nesto vroom, zvak, bruk, drk... Kad ti imam sta vidjeti... zadnja guma na pola legla.
Eh, poser*** se na srecu pomislih... nisam imo gumi defekt nekih 5 godina. Haj' nema veze izdrzat ce do vulkanizera ispred zgrade.

I tako ti lik skine gumu, kad vidi vraga... samo tri sarafa su drzala !!! Nema cetvrtog. Na mjestu gdje treba doci cetvrti vec se malo boje nafatalo... sto ce bit da duze vremena zjapi prazno. Naravno u gumu se eksercina "zaroko'".

Jel ima ko iz Sarajeva da ima taj saraf da mi proda. Ne bih nista ni primjetio da eto nije guma imala problem...

PS
Ne moze od fauvea, jer PUG 206 ima nekakve posebne sarafe.

Hebes sarafe, i to mora da je razlicito!!!

Član
u mene je ssangyong,trebaju mi 4 sarafa za onu zastitu ispod motora,17-ka kljuc ide,sve zivo sam pretrazio,nema nigdje takvog navoja,moracu u vogoscu u predstavnistvo zapalit,po 4 sarafa:lol:

Član
Haha, prodavnica dijelova za francuska vozila, drzi je neki grk. Pa ga svi tako zovu, ne znam ni koje je pravo ime prodavnice. Uglavnom, lik ima skoro sve za francuska auta i medju najeftinijim je...

VR6Boki je napisao(la):
Haha, prodavnica dijelova za francuska vozila, drzi je neki grk. Pa ga svi tako zovu, ne znam ni koje je pravo ime prodavnice. Uglavnom, lik ima skoro sve za francuska auta i medju najeftinijim je...

Ej hvala za Grka :)

Naso sam saraf u pezo servisu... 5KM ga platio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.