ArminM je napisao(la):nisi me skonto juce kad sam ti blicao jelde:icon_rolleyes:
ArminM je napisao(la):nisi me skonto juce kad sam ti blicao jelde:icon_rolleyes:
Death_beat je napisao(la):ArminM je napisao(la):nisi me skonto juce kad sam ti blicao jelde:icon_rolleyes:
jest vala, spominjao mi je tebe ali nije bio siguran da si to ti
melvin je napisao(la):ArminM je napisao(la):nisi me skonto juce kad sam ti blicao jelde:icon_rolleyes:
Eeeeeeeee moj druze kako da nisam pa ja stao na sred ulice odmah al ti ode...
Bio sam i na parkingu prije pozno tvog polu i Limpijevog skodilaka....malo ceko hajd da necete mozda doci...Volio sam se sa vama dvojicom upoznat al et...nedade se....
Drugi put necete mi pobjeci....
Death_beat je napisao(la):ArminM je napisao(la):nisi me skonto juce kad sam ti blicao jelde:icon_rolleyes:
jest vala, spominjao mi je tebe ali nije bio siguran da si to ti
Reci mu druze reci....
Pa ti meni juce ne pokaza ni Andela kolegu....Volio sam i njega upoznat...
Death_beat je napisao(la):andela nije bilo jucer, pisemo mu minus jedan
Limpi je napisao(la):mi iz ze dosli porano, parkirali auta, samo jednom se vratili do njih, kada smo dukseve/jakne ostavljali, a uzimali sokove i to... slabi nam bili znakovi prepoznavanja :lol: a vidi skodilaka i p, moram napravit neki mehanizam na daljinsko dizanje/spustanje, nema smisla vise ovako...
ArminM je napisao(la):Death_beat je napisao(la):andela nije bilo jucer, pisemo mu minus jedan
ma deset minusa mu treba pisat