Spustanje golf 3 syncro sa TA-Technix gewindama

Armin231

Član
Učlanjen(a)
08.10.2021
Poruka
6
Golf 3 je sada bas bas spusten,na oprugama od gume do ruba ima 4 cm,a prednji lip je 10 cm od zemlje ali su opruge otisle i amortizeri ,zelio bi da ostanem da istoj visini kao i sada pa me zanima te ta techinx i prednja i zadnja strana je 30mm-65 mm, i na tome koliko bi auto bilo spusteno ili koliko bi bio prednji lip od zemlje da stavim te gewinde na 30mm?
Pozdrav
 

RS TURBO

Član
Učlanjen(a)
25.01.2008
Poruka
5.409
Ta technix, jom, raceland, blue line, itd su gewinde koje mogu dosta spustiti, pogotovo vag vozila. Jedini problem sa njima sto su to gewinde samo da auto dobro izgleda kad je parkirano, za sve ostalo su neupotrebljive. Auto druca, skakuce, tvrde na rupama a ipak previse skacu i imaju hoda na neravnom putu na vecim brzinama jer nw mogu upiti cestu i neravnine zbog losih amortizera. Nemaju zastitu od hrdje i poslije jedne ili dvije zime dosta zahrdjaju serafi i navoji i neki cak i zaribaju ako se ne ciste i podmazu svako malo, opruge iz nekog razloga pohrdjaju i zastitna boja i plastifikacija se oguli sa njih. Na vecim brzima katastrofa jer ne znas kud ce auto osim ako cesta nije dobra bas. Vise su udobnije na malim brzinama ako ih skroz spustis nego kad su dignute, jer kad gidnes auto na neku normalnu visinu onda amortizeri budu pretvrdi. Ako ganjas samo izgled kad je parkiran onda uzmi, ako ganjas da auto lezi i na cesti i da ima imalo udobnosti onda NE. Radje namiri jos malo para i uzmi sta bolje, te jeftine izbjegavaj.
 

Armin231

Član
Učlanjen(a)
08.10.2021
Poruka
6
Razumijem druze i hvala ti na odgovoru,ja sam mislio da to uradim jer mi je u budzetu to samo druze,a da sam cuo da su lose cuo sam,to ti je koliko para toliko muzike ,svijestan sam ja toga,ali bitno mi je samo da mogu spustiti ga i da koristim dok nabavim druge koje su mnogo bolje
 
Top Bottom