Sponzorstvo kako sta???

Sponzorstvo kako sta???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E ovako osnovali smo AMK GTR i dobili smo nekoliko sponzora na nivou opstine sada nas zanima koliko treba da trazimo para od tih ljudi odnosno Direktora tih firmi znaci da to ne bude nesto ni previse puno ni previse malo ako ima neko da ima sponzora na autu neka nam pomogne oko toga posto nismo upuceni u te vode hvala svima i da dodam radi se o onim naljepnicama na autima ......

Član
e ovako drug....
znam za auta one krsine sto voze u blatu sto se sudaraju itd da su dobijali neki od njih po 500km a auto ne vrjedi toliko.99 posto slucajeva su te trke vozili vlasnici otpada poskidaju sve ionda na trku polomi sto ne mozes prodat....
a opstina je dala 10000km za kopanje staze koju je sava odnjela.
lupite cifru uglavnom necete dobit koliko trazite.....

Član
od vecih i vrijednijih firmi vise......od manjih manje,,,,,,,nema tu neke fiksne cifre,,,,nego je to onoliko koliko su vlasnici spremni platiti za takvu vrstu reklame,,,trazite od 500-1000,,,realno

Član
AnDel je napisao(la):
od vecih i vrijednijih firmi vise......od manjih manje,,,,,,,nema tu neke fiksne cifre,,,,nego je to onoliko koliko su vlasnici spremni platiti za takvu vrstu reklame,,,trazite od 500-1000,,,realno

Istom teb dadose 1000 KM nije ovo Svicarska ...

Daj Boze 300-400 KM izvuc bilo bio OK :icon_smile:

Član
pa malo sam pricao sa Tepsijom reko mi je da od prilike reklama 10x30 cm kosta od 250-300 km mi cemo to malo drugacije uraditi ........

Član
ne znam drug samo ne moj te se jeftino prodati svi smo ulozili brdo para i truda u auto da bi sad bila neka reklama na njemu za sitne pare il da vas uslovljavaju gdje smijete ici na trke a gdje ne.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.