spajanje maglenki na daljinsko zakljucavanje

spajanje maglenki na daljinsko zakljucavanje

Ovu sam temu vec vidio na forumu ali je nemogu naci, tako da cu je ponovo otvoriti.
Kako spojiti maglenke na daljinsko zakljucavanje, kad se auto otkljuca-zakljuca da se maglenke polako upale i svjetle nekih 10-tak sec i onda polako ugase??
Bilo je price o nekom releju od grijaca kod dizela da se ubaci....

Član
jaran uradio na kockici
samo u njega ostanu goprit angel eyes i zmigavci
al ista stvar
relej grijaca,i jos jedan pobudni relej
i 2 diode
pitat cu kak je spojio pa nabacim neku semu:cool:
cca 30-tak KM dijelova;)

Član
coming home leaving home modul mislim da ima negdje na netu šema kako se pravi a i ima kupiti gotovih...

Član
darko13 je napisao(la):
coming home leaving home modul mislim da ima negdje na netu šema kako se pravi a i ima kupiti gotovih...

da,ima,ali je tesko naci,ono sto je bilo price ono releja od grijaca sam ja pisao,nisam to probao,to je samo jedna od ideja,ja kontam da moze tako,jer i on je ugasen,kad se upali daje signal nekih 30sec,tako da bi se moglo pomocu tog releja,ali puno bolje bi bilo da se moze kupit gotov modul,da se ne gube zivci bezveze;)

potreban vremenski relej koji ce kada se probudi signalom (treba pokupiti neki sa alarma, recimo onaj kad zakljucavas sto ide na zmigavce pa oni zasvijetle) drzati otvorene dijelove za + i - onoliko dugo koliki je interval releja, plus i minus sa akumulatora se moze uzeti ali naravno voditi racuna o osiguracima, stavljati ih obavezno da ne bi bilo "ka buummm"

VALJda ce biti od pomoci, koliko toliko, znaci vremenski relej, zice, osiguraca, dioda, i zivaca :icon_smile::icon_smile:

Član
zen3dom je napisao(la):
potreban vremenski relej koji ce kada se probudi signalom (treba pokupiti neki sa alarma, recimo onaj kad zakljucavas sto ide na zmigavce pa oni zasvijetle) drzati otvorene dijelove za + i - onoliko dugo koliki je interval releja, plus i minus sa akumulatora se moze uzeti ali naravno voditi racuna o osiguracima, stavljati ih obavezno da ne bi bilo "ka buummm"

VALJda ce biti od pomoci, koliko toliko, znaci vremenski relej, zice, osiguraca, dioda, i zivaca :icon_smile::icon_smile:

eto dobar nacin,dobro kazes,samo strpljenja i zivaca,i moze se svasta napravit;);)

Član
ma ne treba sema,samo vremenski relej pobudjivati diodom,isto kao zmigavce i to je to,drug ispravi me ako grijesim

LSD

Član
zen3dom je napisao(la):
e vala ako ti treba neka sema za gore opisano upucaj se :icon_confused::icon_confused::icon_confused:

da je rijec o podesavanju trapova...ili mijenjanju nekog dihtunga mozda mi sema i ne bi trebala....ali ja i zice nebo i zemlja...
tako da...

LSD je napisao(la):
zen3dom je napisao(la):
e vala ako ti treba neka sema za gore opisano upucaj se :icon_confused::icon_confused::icon_confused:

da je rijec o podesavanju trapova...ili mijenjanju nekog dihtunga mozda mi sema i ne bi trebala....ali ja i zice nebo i zemlja...
tako da...

drug onda ti prporucujem kakvom drugu to dati u ruke, ako se i malo razumije ovo gore napisano je maciji kasalj, tako da je bolje dati onome ko se razumije oko toga nego planuti beze ;);)

P.S. zato ja za podesavanja trapova i mjenjanje dihtunga idema majstoru, a ti ne moras :lol::lol::lol::lol:

:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Član
Kod Ivice na cupri su spojene halogenke umjesto zmigavaca kad zakljuca vrata one migaju bas cool izgleda :icon_smile:
a ne znam dal sta duze sjaju il se gase nisam ni obraco paznju jos preko xenona rade :cool: